Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie moga być przyczyny i oznaki, że facetowi PRZESTAŁO ZALEŻEĆ?

Polecane posty

Gość gość

Załóżmy, ze wcześniej mu zależało, a nagle przestało. Jakie mogą być tego przyczyny? Znudził się, zniechęcił? Ma inną na oku? Co jeszcze? I drugie pytanie: jakie znacie oznaki, ze facetowi przestało zależeć, jakie zmiany zachodzą w jego zachowaniu, traktowaniu dziewczyny? Fajnie by było, gdyby wypowiedziały się i kobiety i faceci :)

Gość gość
mysle ze tobie malo zalezalo i sobie odpuscil. Twoja intuicja prawde ci powie ,bo oni jeszcze dlugo udaja zanim calkiem sie zmyja.

Gość gość
No właśnie mi zawsze zależało i ciągle zależy :( Starałam się to okazywać, ale widzę zmianę w jego zachowaniu (na dużo gorsze) i intuicja mi podpowiada, że przestaje mu zależeć, dlatego pytam tutaj, żeby to powierdzic :( Przecież go nie zapytam: "zależy ci jeszcze na mnie?".

Gość gość
może mu zależy ale go zniechęcasz

Gość gość
Np. czym? nie przychodzi mi nic do głowy, czym mogłabym go zniechęcić. Od początku nic się z mojej strony nie zmieniło.

Gość gość
Musisz napisać coś więcej o waszej relacji

Gość gość
Zostaw go lepiej pierwsza nie czekaj na dalsze oznaki.Bedzie tylko gorzej.Agonia zwiazku to straszny okres dla kochajacej dziewczyny,nie mecz sie dluzej.

Gość gość
Okazujecie obojetność a potem same stajecie sie obojetne. Dla rownowagi

Gość gość
up up

Gość gość
jak dlugo jestescie razem?czy kiedykolwiek mowil o wspolnej przyszlosci czy jestes przejsciowo, tu i teraz, bez zadnych planow?

Gość gość
Przyczyny mogą być różne i może być ich wiele jak np rutyna, jak uzna ,że to nie to bo nie iskrzy na tyle, jak np dziewczyna za bardzo sie mu narzuca i okazuje uczucia itd a oznaki to jak generalnie kontakt staje sie rzadszy , ale wiem z doswiadczenia ,że jak facetowi przestaje zalezec to moze potrzebuje troche czasu na przemyslenie wszystkiego

Gość gość
Znamy się długo, ale w sumie tak od roku jesteśmy w związku. Plany na przyszłość były i to duże, ale teraz właśnie już chyba tylko ja wybiegam w "naszą" przyszłość :( A jeśli przemyśli sobie to "wszystko", zatęskni, to jest szansa, że sprawy się unormują i znowu zacznie mu zależeć?

Gość Panna Nikt

Dostał wszystko czego chciał, to po co się starać? Faceci to lubią polować. Gonienie zajączka jest dużo atrakcyjniejsze niż złapanie go. Bądź zołzą.