Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy od stresu można dostać rozwolnienia ? Bo ja mam tak każdego ranka

Polecane posty

Gość gość

bulgotanie w zoladku, parcie na pupe i musze wtedy do wc :O czy to moze byc od stresu ? mam duzo stresow w pracy, szefa ktory za duzo wymaga, czesto krzyczy, dziala na psychike :O nie lubie tam chodzic :O

Gość gość
bardzo często ludzie tak reagują na stres, nie ty jedna

Gość gość
zespół jelita drażliwego wpisz w goglach

Gość gość
nawet inne zwierzeta tez, np. konie, jeden jak szedł w teren - a był młody, w kołko sie załatwiał ze stresu

Gość gość
mozna ale nie rozumiem powodu dla ktorego czlowiek ma sie stresowac szefem stopka: moj szef jest p******y jak ruskie kombinerki ale wie jedno - pracownika takiego jak ja bedzie szkolil dluzej niz bedzie zyl

Gość gość
To od stresu miałam to samo. Gdy tylko miałam rano wychodzić do pracy od razu ból brzucha i obowiązkowo łazienki, i to nie raz. A czasami miałam takie akcje, że w połowie drogi musiałam się wracać, bo chciałam do łazienki. Ale kilka lat temu biegunki się skończyły, a wiesz dlaczego? Tak, zmieniłam pracę. Na początku jeszcze były, bo nowe środowisko, nowe miasto, ale później już spoko. Teraz natomiast mam często zatwardzenia, ale to ciąża, czyli normalne;-) Ale lepsze to od biegunki, słowo.