Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomozcie !!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam 28 lat i w sumie nie czulam,ze to jeszcze czas na dziecko tak naprawde nie mam nawet z kim :( od jakiegos czasu mialam problemy z okresem.Jakies 4 lata temu zaczely mi rosnac wasy :O taki meszek ,wlosy na brzuchu tez meszek,Zaczely mi wlosy wypadac itd.Myslalam,ze to od inhalatora na astme :O miedzy czasie rozstalam sie z partnerem i przestalam brac tabletki anty.Wiadomo kilka 1 okresow po olalam,bo po odstawieniu roznie bywa,ale to trwalo rok wiec poszlam do lekarza.Potem badania krwi,usg itd..i okazalo sie ,ze mam zespol policystycznych jajnikow.Czeka mnie zabieg plus leczenie nawet nie wiem jeszcze jakie :O bo czekam na wizyte.Aha lekarz mi powiedzial,ze mam to juz od kilku lat conajmniej 4 jak mi zaczely te wasy rosnac itd...tyle ,ze bralam tabletki i nic nie zauwazalam :O i tak czytam o tym i tu sie okazuje ,ze przez to mozna miec problem z poczeciem dziecka :( zalamalam sie ,bo nie dosc ,ze mam juz 28 lat nie mam nikogo to jeszcze to.A chcialabym dziecko tak po 30 tce takie mialam plany ,grubo po 30 tce a tu sie okazalo ,ze moge nie miec wcale :( nie wiem co mam ze soba zrobic czuje sie jak nie kobieta :O bo niby dziecko odkladalam na bardzo pozno ,nie mam jeszcze instynktu ani nic ,ale wiem,ze chciaz jedno chcialabym kiedys miec ale chyba nie bedzie mi to dane.Teraz kiedy czuje ,ze moze byc tak,ze miec ich nie bede zalamalam sie :( ktos tez na to chorowal i urodzil dziecko normalnie ? prosze pocieszcie albo dobijcie :(

Gość gość
Mi mówili lekarze ze nie będę miała dzieci ,byłam młoda i pasowało mi to bo nie planowalam . nie zabezpieczalam sie i upss nawet nie wiedziałam kiedy zaszlam w ciążę. Nie stresuj się nie potrzebuje bo to tylko pogarsza sprawę. Wcale nie jesteś jeszcze taka stara,dzisiaj większość kobiet w Twoim wieku jeszcze nie planuje dzieci. Twoja przypadłość to nie wyrok. Ważne ze masz zdiagnozowane i to jeszcze zanim zaczelas starania. Życzę wszystkiego dobrego :) nie lam się dziewczyno

Gość gość
dziekuje ,bo nie mam jeszcze parcia ani nic ,ale boje sie ,ze nie bede mogla nigdy a tego nie chce.