Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starsze dziewczyny dla młodszych

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanie czy to normalne że kręca mnie takie kobiety w wieku 28-32lat ;) ? miałbym szanse taką poznać i pójść z nią na randke bądź coś więcej ? Ja mam 24 lata i kiedyś miałem tak że jedna kobieta wyglądała tak na wiek może 28-29lat pytała mnie o coś i się uśmiechała i udało mi się z nią nawiązać małą rozmowę żałuje że nie zaproponowałem jej spaceru albo czegoś, jak myślicie mogło to być coś? Bo uśmiechała się do mnie ;)

Gość gość
u mnie nie mial nigdy szans mlodszy. teraz tym bardziej, nie kazda z wiekiem przeistacza sie w nienapasiona dominante ja mam 37

Gość gość
No to co uważasz że nie mam takich szans? Jeśli są tutaj jakieś dziewczyny to prosze piszcie o ile by była zainteresowana ;)

Gość gość
są tutaj jakieś dziewczyny ?

Gość gość
dziewczyny i kobiety lecą na starszych. Mając 24 lata prędzej będziesz w związku z 16 latką niż z równolatką. Nawet 16 latki lecą na starszych nawet dużo starszych np. 30 +. Mężczyzna musi być starszy od kobiety o co najmniej 10 lat inaczej to patologia.

Gość gość
a dlaczego tak uważasz? Słyszałem o takich przypadach że dziewczyna jest starsza od swojego chłopaka,