Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zinnym

Chce zobaczyć dziewczynę z innym facetem

Polecane posty

Gość zinnym

Jak w temacie. Od jakiegoś czasu marzę o tym by któś zajął się moją dziewczyną na moich oczach. Czyli tak zwany trójkąt w układzie 2m 1k. Nie wiem skąd to się u mnie wzięło, jednak bardzo mnie to podnieca, myśl że któs porządnie w****** moją laskę, zobaczyć jak sprawia jej to przyjemność i ona komuś. Wiem że to jest jakieś zboczenie, jednak bardzo bym chciał aby kiedyś do tego doszło, z moim udziałem w tym lub bez. Co o tym myslicie? Ma ktos tak podobnie? Wypowiadajcie sie panowie i panie

Gość gość
Ja też to lubię. Wyj****a dobrze żona której można wypieścić potem cipkę to jest to.

Gość gość
Mnie ptaszek zaraz staje jak zonka tylko sie usmiecha i obiecuje, ze jak bedzie miala okazje to doprawi mi rogi... :-)

Gość zinnym
No właśnie panowie. Kiedyś ją podpuszczałem troszke w rozmowach, ale nie sadzilem ze zacznie temu ulegać, i gdy zaczęła o tym mowić odważnie że możemy tak zrobić ale tylko ona poczulem bardzo dziwne uczucie, zazdrosc z nieeesaaamowitym podnieceniem. Nawet jeśli to by był tylko jakiś lodzik w jakiejs toalecie to rozerwalo by mi spodnie. Tylko tak naprawde nie wiem jak to sprowokowac, tak zeby najlepiej nikt znajomy sie nie dowiedzial. Ale bardzo bym chcial zeby ją ktoś porządnie zerżnął.

Gość gość
Do "Zinnym" Widzisz i ja tak tez mam. Ostatnio zonka onanizowala sie a mnie pozwolil asie tylko patrzec jak sobie robila dobrze. To za kare powiedziala. Wspaniale to bylo uczucie... :-)

Gość zinnym
no wlasnie i co teraz? jak to zrealizowac ;/

Gość gość
Daj adres e-mail to do ciebie napisze na priv.

Gość gość
Do "zinnym" Napisz do mnie na a37235@aol.com

Gość gość
Popisze z kims rozsadnym na temat zdrady kontrolowanej. a37235@aol.com

Gość zinnym
Chetnie bym popisał, jednak po to założyłem tutaj temat zeby sie nie pchac juz w emaile poniewaz osobiscie nie trawie pisania emaili jest to chyba najdluzsza forma komunikowania sie przez internet, nie sprawdzam poczty. pozdrawiam i prosze o dalsze wypowiedzi

Gość gość
Też chciałem, teraz mam imponujace poroże, oboje to kochamy.

Gość zinnym
i jak to robicie?

Gość zinnym
rozwinmy temat