Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona1234

śluz

Polecane posty

Gość zmartwiona1234

witam serdecznie mam problem, powinnam dziś dostać miesiączkę ale zamiast miesiączki w ogromnych ilościach zalewa mnie lekko białawy baardzo ciągnący się śluz konsystencji kurzego białka... co to może być ??

Gość gość
moze powoli rozkreca sie Twoj okres :)

Gość gość
Ciągnący się śluz może świadczyć o dniach płodnych. Nie przesunęła Ci się owulacja? wyznaczasz ją sobie?

Gość zmartwiona1234
tak wyznaczam ją sobię 10 marca powinnam dostać miesiączkę niestety nadal jej nie ma i śluz na przemiennie jednego dnia ciagnący białawy na drugi dzien taka biała papka.... a miesiączki do tej pory nie ma

Gość gość
ja mam tak samo ,okresu nie dostalam a sluz jak kurze bialko

Gość gość
zawsze warto zapytać o to ginekologa i sprawdzić czy nie przyplątała się infekcja. Miałam coś podobnego przy grzybicy, ale przed samym okresem przeobraziło się w bardzo ciemny śluz i to już było mocno niepokojące, do tej pory się lecze

Gość zmartwiona1234
no generalnie cały czas nadal mam ten śluz no i minimalne plamienia zamiast okresu.. co to moze byc ?

Gość Agula8
zerknij sobie na opisy infekcji intymnych ze zdjęciami wydzieliny-może coś Ci podpowie: http://www.invag.pl/Infekcje_pochwy a bierzesz pod uwagę ciążę? bo u mnie pierwszym objawem ciąży był mleczny, wodnisty śluz...

Gość gość
U mnie również na początku ciąży pojawił się mleczny śluz, zrób test dla pewności. Jeżeli nie jesteś w ciąży to tak na wszelki wypadek zakładaj przez kilka dni na noc invag, który wzmocni mikroflorę pochwy i będzie chronił przed rozwojem patogenów (czasem mleczny śluz z grudkami świadczy o początkach grzybicy).