Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę mieć raka

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym mieć raka. Złośliwego, takiego, którego nie dałoby się wyleczyć. Chciałabym umrzeć ale nie mam odwagi popełnić samobójstwa. Nie chcę żyć,nie widzę potrzeby dalszego egzystowania na tym świecie.

Gość gość
witaaj w klubie... ja juz tez nie chce zyc a nie mam odwagi po raz kolejny popelnic nieudanego samobojstwa. marze, zeby oddac zycie za kogos, kto pragnie zyc calym sercem, nawet "wzielabym" raka byleby tylko predko odejsc.

Gość gość
Nikt już nie odpowiada :(

Gość gość
Będziesz go miała, teraz niewiele ludzi umiera śmiercią naturalną.

Gość gość
Raka pewne nie macie ale chorobę psychiczną to na 100 % Tu potrzebny jest psychiatra a nie nowotwór

Gość gość
Takich jest wielu,i co wam mozna napisac? Ja leze i czekam na lekka smierć. Tabletek na sen niema z kad wziac . Wieszac sie niebede bo to sie czlowiek dusi. Z dachu nieskocze bo jak sie nieuda to kaleka z****** do konca zycia. Zyj przyjdzie moment to cie kostucha sama znajdzie. I tyle:-)

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś się udać do psychoterapeuty. To nie jest lekarz a wizyta u niego polega na rozmowie. To co tu piszesz to moim zdaniem są myśli samobójcze. Czegoś takiego nie wolno bagatelizować. Psychoterapeuta pomoże Ci ocenić problem i ewentualnie skieruje do lekarza. Wiem, że człowiek z myślami samobójczymi nie chce się leczyć, bo nie chce żyć. Myśli tego typu nie da się po porostu wyrzucić z głowi, Jeśli to są przelotne myśli to wlecą i wylecą a jesli są poważne, to masz jakiś problem. I reagujesz na ten problem własnie takimi myślami.

Gość gość
Jesteś głupia, teraz to gadasz a kiedy byś miała, posrałabyś się ze strachu:D

Gość gość
cierpliwości. w tych czasach prawie każdy z nas będzie go miał.

Gość gość
PO daje stuprocentowego raka.