Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy naprawde podcinacie końcówki co miesiąc lub dwa ?

Polecane posty

Gość gość

naprawde włosy po tym szybciej rosną ? Ja podcinam raz w roku...po zimie Włosy rosną mi powoli ,ale nienawidzę chodzic do fryzjera bo zawsze mi zetnie nie dwa a pięć cm i przyłozy suszarkę 3 cm od głowy. Niestety nie mam w miescie w którym mieszkam dobrego fryzjera

Gość gość
podcinam wtedy kiedy widzę że linia jest już zbyt nierówna i zaczyna się przerzedzać a przerzedza się dlatego że co parę dni sama sobie ścinam pojedyncze porozdwajane końcówki nienawidzę tych strzępków na końcu włosa

Gość gośćula
podcinam co trzy miesiace,raz mi scięła zamiast 1,5 cm chyba z 10 cm i jeszcze cos tam powygryzała ,nie zapłaciciłam i zrobiłam awanture,nawet policja była :D Faktycznie szybciej rosna i ładnie wyglądają

Gość gośćula
a z ciekawości ile płacicie za podcinanie końcówek ? u mnie 35 zł ,żaden to firmowy salon i uważam że to trochę drogo ,ale przynajmniej nie utnie mi 1/4 włosów

Gość gość
zależy gdzie pójdę w takim obskurnym osiedlowym saloniku najmniej zapłaciłam 25-w dużym mieście, 20- w małym w galeriach handlowych za podcięcie z myciem bez modelowania biorą koło 60 zł plus ewentualny rabat dla uczniów

Gość gośćula
to niesprawiedliwe,koło mnie jest salonik fryzjerski gdzie 15 zł kosztuje strzyżenie męskie,syn tam chodzi i zawsze ma fajnie obcięte włosy,a podcinanie końcówek bez mycia i układania 40 zł !