Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ona planuje świętokradztwo na chrzcie mojego syna POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie , siostra mojego męża miała być chrzestną dziecka naszego i co //?? od 3 tygodni ją proszę, ona w ogóle mówiła już 2 tyg temu że była, a ja jej że po co tak wcześnie że musi jeszcze raz bo w 2 tygodnie zdąży nagrzeszyć , a ona że nie nie i wiecie co ? ona mi mówi wczoraj, wczoraj zadzwoniła i mówi " wiesz, przyznam ci się do czegoś ja wcale nie byłam u spowiedzi" !! mówi , że się wstydziła powiedzieć te grzechy co ma i że przecież ksiądz się na chrzscie nie zorientuje że jest niewyspowiadana a podpis podrobi ,że była i że normalnie pójdzie do komuni jakby nigdy nic! ona planuje świętokradztwo gdzie mogę to zgłocić?

Gość gość
znajdz se inna chrzestna

Gość gość
wez sobie cos na uspokojenie ;D

Gość gość
wyrolowała mnie a gdzie ja teraz znajdę chrzestną do niedzieli 15 marca?! ?? czy ostatecznie może to być drugi facet?

Gość gość
gdzie mogę to zgłocić? & do zusu

Gość gość
sama ze soba zgłoś się do psychiatry, co cie to obchodzi ze nie byla i nie pojdzie, nie zawracaj jej doopy swoim dzieckiem i wez sobie takiego moherowego bereta

Gość gość
Idź do kosciola i porozmawiaj z księdzem o całej sytuacji, moze ksiądz namówi siostrę na spowiedź, nawet na pół godziny przd chrztem.

Gość gość
ale podpytałam jej o te grzechy i to nie jest nic strasznego, ona się wstydzi seksu przedślubnego, masturbacji i oglądania p****li,również takich bardzo mocnych, o Hentaju z mackami, ja jej mówię " mi to wyznałaś to czemu księdzu nie możesz?" a ona,że ksiądz ją opieprzy i będzie wstyd i skandal i jak mu powiedzieć to wszystko to ja jej mówię by powiedziała tylko o p****lach i nie mówiła jakie dokładnie a jak zapyta to powie , że animowane , czy to byłoby kłamstwo?

Gość gość
To hipokryzja-namawiasz ją na nieszczerą Spowiedź, a, jeśli po takowej przyjmie Komunię, to nadal będzie świętokradztwo. Znajdź sobie szczerze wierzącą osobę na chrzestną lub chrzestnego. Taka jest między innymi rola tych osób-wspieranie w wychowaniu katolickim.

Gość gość
Nie rozumiem tych obaw twojej siostry...Jaki wstyd, jaki skandal????? Przeciez jest tajemnica spowiedzi. A ksiądz prawie w kazdej spowiedzi slyszy o seksie przedmalzenskim i poornolach. Glupia ta twoja siostra....

Gość gość
To twoja wina. Widzialas z jest nieodpowiedzialna zwleka z tym do konca i masz za swoje. Ma jeszcze szanse niech sie wyspowiada przed msza.

Gość gość
to nie moja siostra a siostra męża, żyje w grzechu, mąż namawiał mnie żebym ją wybrała na chrzestną a mogłam brać kogoś innego, choćby moją przyjaciolke, teraz już pewnie się nie zgodzi