Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprzedam tanio książki o seksie oralnym, wieczór panieński seks

Polecane posty

Gość gość

witam, do sprzedania książki nowe, prezent od przyjaciółek. książki są nowe, ale sprzedam tanio. Książki wydania albumowe okraszone sporą ilością fotografii. 1) ,,Sztuka seksu oralnego. JJak doprowadzić partnerkę lub partnera na nowe szczyty rozkoszy" 2) ,,Niesamowite pozycje i techniki, które doprowadzą go do rozkoszy". Mogę wystawić na allegro

Dr. John Br****lski (Waszyngton) „Rozmawiacie z kimś, kto zabił mnóstwo ludzi” Dr. Br****lski zaczął wykonywać aborcje zaraz po uzyskaniu dyplomu. Był przekonany, że w ten sposób pomaga ludziom. Ale zrozumiał, że to nieprawda. „Coraz częstsze zakażenia, depresje, rozbite rodziny… Zacząłem zadawać sobie pytanie, co jest nie tak, czemu środki przeciw depresji są najczęściej przepisywanym lekarstwem na świecie. Dwa przeżycia mistyczne nieoczekiwanie zaprowadziły go przed oblicze niewiasty, która przedstawiła się jako Matka całej ludzkości: „Dlaczego mnie krzywdzisz, John?” „Natychmiast przestałem wykonywać aborcje i zacząłem pracować dla biednych. Staram się pomóc im być zdrowszymi, szczęśliwszymi i bardziej świętymi – szanując przy tym godność istoty ludzkiej.”