Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet i mamusia!!

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy razem już pawie półtora roku, a mój facet wszystkie sprawy załatwia z mamusią z która mieszka. to nie jest dla niego dziwne. jestem na urlopie, dzwonie zapytać co robi a dowiaduje się że jest w banku, wiec mówię czemu nie dałeś znać poszłabym z tobą. a on na to, no nie odbierałaś więc poszedłem z mamą, zadzwonił raz. innym razem gdy zadzwonię rano, odpowiada że jest z mamą w sklepie szuka spodni dla siebie, albo jest z mamą na cmentarzu modli się. cholera z kim on jest w związku? w ogóle nie pokazuje się ze mną na mieście. zawsze z matką. chyba nikt nawet nie wie że jesteśmy razem, poza znajomymi moimi z którymi wychodzimy, wszyscy zawsze i wszędzie widzą go z matką. albo siostrą którą wozi wszędzie. trafia mnie po prostu! on nie rozumie co do niego mówię! jak dotrzeć co powiedzieć żeby się zaczął zachowywać jak na 29latak przystało!

Gość gość
kopnij go w dooope :)

Gość gość
zależy mi na nim, czy powód ze chodzi wszędzie z matką albo siostrą jest powodem do rozstania? jak do niego dotrzeć?? teraz jeszcze zadzwonił z mamą jest w kantorze, zobaczymy się później bo musi siostrze pomóc, choć ta ma męża pod ręką. widać potrzebuje ich dwóch. trafi mnie.

Gość gość
jak do niego dotrzeć?? co z nim jest nie tak?

Gość gość
I to się niestety nigdy nie zmieni ...więc albo zaakceptujesz sytuację albo zastanów się czy chcesz tak mieć ...

Gość gość
Ja bym tak chciała, fajnie by było !!!

Gość gość
Uciekaj. Po ślubie będziesz żałować gdy zamieszkacie we trójkę

Gość gość
No oczywiście Lewiatan ,że matka ...chyba sam z własnej woli nie wybiera z nią -spędzenia wolnego czasu . I na 100% to się nie zmieni -mam tak od 21 lat ...ale ja już nawet lubię jak męża nie ma w domu ;)

Gość gość
Zamieszkać z matką na pewno nie zamieszkamy. Chociaż on strasznie by tego chciał, już raz mi proponował bym się do niego wprowadziła. Trafia mnie to że się tak zachowuje. Potrafi mi powiedzieć że musi iść z mamą bo jej obiecał na cmentarz i czy ja do domu nie pójdę. Aż wierzyć mi się nie chce!

Gość gość
Ja rozumiem, że nie chcesz zamieszkać ale jeśli to taka relacja to myślę, że tak może być

Gość gość
Pierwszy raz się z takim czymś spotykam..jakich argumentów użyć by zrozumiał że bardziej ze mną niż z matką powinien takie rzeczy załatwiać? Jak to w ogóle wygląda, dorosły facet, ma kobietę, a przy nim zawsze matka., w banku z matką w urzędzie skarbowym z matką w sądzie z matką, nawet na wybory poszedł z matką, bo jak stwierdził już się umówił z całą rodziną, wiec pójdzie z nimi.

Gość gość
A ty zazdrosna... Matke ma się jedną, a do d*****nia s****w ogrom. Dobrze robi że ma cie w doopie. Prawidłowo :-)

Gość gość
kopnij go w doopę debilko, ile razy mam pisac... to juz stary byk, 29 letni, on sie juz nie zmieni a bedzie coraz gorzej; szukaj normalnego chlopa, latka tobie lecą

Gość gość
Nie przetłumaczysz, poki sam nie zrozumie.

Gość gość
13,51 Prymityw ...

Gość gość
Nawet z nim nie mieszkasz... kim ty w ogole jestes by mieć pretensje? Nie jestes żoną, ani narzeczoną, zwykła spluwaczka na sp*erm*e :-P

Gość gość
gość dziś Nawet z nim nie mieszkasz... kim ty w ogole jestes by mieć pretensje? Nie jestes żoną, ani narzeczoną, zwykła spluwaczka na sp*erm*e jezyk.gif co raz częściej zastanawiam się dlaczego na oddziale psychiatrycznym ktoś ma dostęp do neta? czy po prostu leki nie skutkują? facet tak zwykł ciebie określać?

Gość gość
Nie, po prostu pisze ci prawde :-) boli? Sama sobie odpowiedz szczerze- kim dla niego jesteś? Bo z tego co czytam- nikim. W ogole ma cie w doopie. Taka prawda. A ty się plujesz ze mama ważniejsza. No ważniejsza i co? Zdziwienie? :-) :-)

Gość gość
Maminsynek to ktoś kto nie nadaje się do związku, zawsze będziesz ostatnia w hierarchii. Marnujesz czas.

Gość gość
I o to chodzi dziewczyna ma być ostatnia w hierarchii

Gość gość
"wogóle nie pokazuje się ze mną na miescie" I wszystko jasne, kim dla niego jesteś :classic_cool: