Gość Antoniantek332 Napisano Sierpień 27, 2018 Ja nie mam takich problemów bo zdecydowałem się na narzędzia ogrodowe z oferty sklepu https://mtdsklep.pl/ Jesień to dla właścicieli ogrodów pora porządków i przygotowania ogrodu do zimowego spoczynku. Pozostawienie ogrodu w dobrym stanie na zimę, zaprocentuje w przyszłym sezonie. Warto w sierpniu zadbać o spulchnienie ziemi w doniczkach, na rabatkach, grządkach czy wokół drzew owocowych i krzewów. Po mocnym lipcowym słońcu mogła się ona zamienić w twardą skorupę, która utrudni przepuszczalność gruntu. Oprócz tego usuńmy chwasty, a także przekwitłe kwiaty. Zaleca się również przycięcie zbyt wybujałych pędów kwiatów, krzewów malin czy pędów drzew wiśni i czereśni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2018 Szeroki wybór jest u www.homedirect24h.com. Produkty mocne i solidne. Obsługa sklepu na szóstkę. Transakcja przebiegła pomyślnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2018 Dobrej jakości sprzęt, narzędzia i artykuły ogrodnicze dostaniecie w http://www.ogrod-dom.pl/ pod Krakowem. Mają wszystko co niezbędne i to od dobrych marek a do tego macie u nich też serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. U nas bardzo dobrze się sprawdzają. Kupowaliśmy również u nich kostkę brukową, altanę i sprzęt nawadniający do ogrodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 14, 2018 Szeroki wybór dobrych narzędzi ogrodowych możecie znaleźć w centrum ogrodniczym www.ogrodslaski.pl, które znajduje się na Śląsku. Sama od nich kupowałam narzędzia, rośliny i inne dodatki do ogrodu. Mają bardzo dobre ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćRoman Napisano Listopad 16, 2018 Jak szukacie dobrej jakości narzędzi ogrodowych to zobaczcie tutaj : https://sklep-kosiarki.pl/1039-narzedzia-ogrodowe-reczne , mają narzędzia bardzo dobrych marek, nie są najtańsze ale za tą jakość warto zapłacić i mieć super komfort pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 16, 2018 najlepszy komfort pracy w ogrodzie to jest w zimie nie robi się nic gratuluję wstrzelenia się z tematem w czas ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 18, 2018 widac jak dobrze znam sie na ogrodzie skoro mówisz że w listopadzie (to nie zima) nie robi się w ogrodzie nic. dobry żart, nie wiesz nie wypowiadaj się - dobra zasada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jurek Napisano Marzec 4, 2019 Zamów sobie coś dobrej jakości. Ja kupuję na Arsen24 i wszystko śmiga jak należy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aldek Napisano Marzec 14, 2019 Co do narzędzi ogrodniczych to dobry wybór znajdziecie w zmwalkiewicz.pl ze świętokrzyskiego. Kupowałem tam grabie, łopaty, haczki, taczkę i inne niezbędne rzeczy. Ceny mają dobre no i jakość produktów wysoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marsylia Napisano Wrzesień 10, 2019 Ja z kolei zaopatruję się w hurtowni greenandjoy.pl Dostaniecie tam dobry wybór sprzętu ogrodniczego, nasiona, nawozy i środki ochrony roślin a nawet grille. Jakość sprzętów pierwsza klasa, jestem zadowolony, że udało mi się na tę firmę trafić, duży plus za korzystne ceny. Hurtownia działa w Gdańsku, ale prowadzi też sprzedaż przez internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Kiklat Napisano Październik 8, 2019 Nie masz zdania nie możesz się zdecydować, wejdź na bloga poczytaj opinię specjalistów narzedzia-pm.pl coś pod siebie dopasujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulka Napisano Listopad 17, 2019 Godnym polecenia miejscem jest sklep www.sklep.sumax.pl/. Bardzo bogata oferta narzędzi ogrodowych doskonałej jakości. Kupowaliśmy z mężem kilkakrotnie u nich i mogliśmy liczyć na profesjonalną obsługę i fachowe doradztwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krauzik 0 Napisano Grudzień 9, 2019 Jak już ktoś wyżej wspominał solidnej jakości łopaty i sekatory można kupić u www.rolmasz-zary.pl. Poza tym mnóstwo innych produktów służących do pielęgnacji ogrodu. Zawsze można wybrać coś ciekawego i przydatnego w atrakcyjnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniss 0 Napisano Luty 20, 2020 Jeśli szukalibyście fajnych porad dotyczących sprzętu ogrodniczego lub ogrodnictwa to wpadnijcie tutaj https://www.stiga.pl/blog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalena.kurska45 0 Napisano Lipiec 13, 2020 Jeśli chodzi o sprzęt do ogrodu to ja dużo mam z firmy krysiak.pl. Mamy od nich piłę do drewna i jakieś rożne do trawnika typu kosiarka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maria.marysia.mama 4 Napisano Lipiec 13, 2020 23 minuty temu, magdalena.kurska45 napisał: Jeśli chodzi o sprzęt do ogrodu to ja dużo mam z firmy krysiak.pl. Mamy od nich piłę do drewna i jakieś rożne do trawnika typu kosiarka. Potwierdzam już od kilku sezonów jestem bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dawid.trzeciak222 0 Napisano Luty 26, 2021 Co robie aby narzedzia dluzej mi sluzyly? Odpowiedz jest bardzo prosta.. przede wszystkim odpowiednia konserwacja narzedzi po pracy, wtedy wytrzymuja one wiecej niz sezon, a druga sprawa to wszystk zalezne od firmy i sposobu wytwarzania ich, ja posiadam cellfast takze smialo moge od nich produkty polecic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian Woliński 0 Napisano Maj 10, 2021 nie będę zaczynać nowego wątku więc napiszę tutaj moim zdaniem najlepsze narzędzia ogrodnicze są na Bass Polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach