Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny z dwojka malych dzieci, jak do cholery dajecie rade?

Polecane posty

Gość gość
ej klątwa a mózg ci też nie wypada przypadkiem? co się z tobą stało? gdzie jest kobieta, którą już nie jesteś? jesteś tylko sprzątaczką i posługiwaczką w rodzinie :O porażka

Gość MOJA KLĄTWA
Wiesz, że pomimo tego, że teraz myję szkła w salonie na święta, i właśnie uśpiłam synka mam makijaż, uczesane, wyprostowane włosy, bluzkę koszulową z cieniutkiej tkaniny i spodnie dopasowane rurki. Ogólnie lubię ładnie wyglądać, bo jestem ładna i na ogół szczupła (54 kg) waże zawsze przed i po ciąży się odchudzam póki nie osiągne swojej wagi. Dbam o siebie, uwierzcie, że przy dobrej organizacji dnia dbanie o siebie nie wyklucza doskonałego prowadzenia domu i opieki nad dziećmi. To tylko idiotyczne prawo w Polsce i nieskuteczne "metody antykoncepcyjne" są winne tej mojej obecnej sytuacji! A stan zdrowia wykluczył podróż gdziekolwiek, jeśli chciałam żyć... wiecie dziewczyny nie wszystko jest czarne albo białe, najczęściej to mamy do czynienia z odcieniami szarości

Gość MOJA KLĄTWA
Wiesz, że pomimo tego, że teraz myję szkła w salonie na święta, i właśnie uśpiłam synka mam makijaż, uczesane, wyprostowane włosy, bluzkę koszulową z cieniutkiej tkaniny i spodnie dopasowane rurki. Ogólnie lubię ładnie wyglądać, bo jestem ładna i na ogół szczupła (54 kg) waże zawsze przed i po ciąży się odchudzam póki nie osiągne swojej wagi. Dbam o siebie, uwierzcie, że przy dobrej organizacji dnia dbanie o siebie nie wyklucza doskonałego prowadzenia domu i opieki nad dziećmi. To tylko idiotyczne prawo w Polsce i nieskuteczne "metody antykoncepcyjne" są winne tej mojej obecnej sytuacji! A stan zdrowia wykluczył podróż gdziekolwiek, jeśli chciałam żyć... wiecie dziewczyny nie wszystko jest czarne albo białe, najczęściej to mamy do czynienia z odcieniami szarości

Gość MOJA KLĄTWA
Dziwi mnie, że jesli wypowiada się osoba o swoich problemach zdrowotnych, to od razu maluje się w wyobraźni obraz bladej, brzydkiej, zaniedbanej kobiety, zmęczorej życiem i rozgoryczonej, a nie wesołej, pełnej życia, energicznej, przedsiębiorczej dziewczyny. Ja jestem właśnie energiczna dlatego sobie ze wszystkim radzę! Nawet w obecnej sytuacji! Przy tym pozostaję damą, o nienagannie posprzatanym salonie i nawoskowanych meblach. Jestem pedantką i to przekłada się na każda sferę mojego życia. Lubię być we wszystkim najlepsza, a lekarze odbierają mi wręcz przemocą sferę erotyczną - najważniejszą i nawet nie mają wyrzutów sumienia, bo w tym kraju nie ma innych rozwiązań, to podłe!!!

Gość gość
a i przy tym zgodne z prawem,zeby ładne dziewczyny za dużo sobie nie pozwalały... dajmy szanse zająć miejsce włóżkach naszych mężów maszkarom, niech też sobie użyją :D

Gość gość
Ja nie narzekam, staram się być dobrze zorganizowana mama. Mamy w ogrodzie plac zabaw z http://www.placezabawfrajda.pl/, wiec jeżeli jestem zmeczona to po prostu daje dziewczynkom czas na zabawe. A ogolnie mam bardzo duze wsparcie w mezu, co jest niezwykle wazne