Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odczuwacie wiosenne przesilenie?

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, wczoraj dluzszy pierwszy spacer z dzieckiem od niewiadomo kiedy i co? ja zmeczona... nie moglam sie slonca cala zima doczekac a teraz najchetniej bym polozyla sie spac. A tu huk roboty. Tez tak macie?

Gość gość
tak, ja tez tak mam. To ciepło mnie zaskoczyło i zmęczyło.Nie gotowy człowiek jeszcze, w zimowej kurtce na takie ciepło :(

Gość gość
Teraz czytam ze marzec i kwiecien najlepszy okres na urlop.

Gość gość
Bylam rano na spacerze z psami i super :-) pdy wyniegane ja zadowolona.. niestety teraz leze w łóżku, z gorączką i bolem glowy.

Teraz najbardziej zdradliwa pogoda. Jest pięknie ale... można też sie najłatwiej załatwić. wiatry jeszcze zimne... dlatego ja dalej zakładam czapę i szalik. I radzę to samo, żeby sie nie pochorować :-)

Gość gość
o matko nie znoszę przedwiośnia,dla mnie to najgorszy czas w roku,kocham zime i jesień,już mam doła ze zima odchodzi,chyba musze sie przenieśc na alaske ;)

Gość gość
Dzieki Terenia za dobrą rade, niestety ja już się załatwiłam :o

Gość gość
teraz wróciłam z mężem i z dziecmi ze spaceru i tez jestem spiaca,zmeczona i głodna

Gość gość
A ja wręcz przeciwnie,jestem pełna energii:) gdy rano zobaczyłam to piękne słońce, to juz wiedzialam ,że dziś będzie pierwsze w tym roku śniadanko na tarasie:) potem porządki wokół domu,grabienie trawy ,liści i takie tam...Obiad też na tarasie,na termometrze w słońcu 26 stopni i zero wiatru.Synek wybiegał się w ogrodzie,pobawił w piaskownicy.Przeprowadzka do domu na wsi to była najlepsza decyzja,w miastowym bloku byłam przytłoczona.Teraz czuję,ze żyję,coś pięknego,oby więcej takich dni:)

Gość gość
polecam soki owocowe i warzywne (nie kupne tylko robione w domku) rano szklanka soczku z jabłka i buraka i jest energia na cały dzień, potem jakis pomarańczowy lub ogórek plus seler naciowy, wieczorem kiwi jabłko marchewka i bez kawy można funkcjonować ze zdwojoną siła :)

Gość gość
Mnie nie potrzeba kawy ani innych cudów,bo jak widze taką pogodę to jestem jak wulkan.Ale od jutra do soboty ma padać więc znów dół

Gość wiosnanasza
ja odczuwam wiosenne przesilenie ale i wiosenne porządki mnie wzywają, wlasnie zamówiłam pakiet do sprzątania prosto z hurtowni http://higienahandel.pl i zacznie się zabawa.