Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 222gość

Przez brak urody skazany na samotnosc

Polecane posty

Gość 222gość

Dlaczego zycie jest tak potwornie niesprawiedliwe..

Gość 222gość
W sumie wiem ze nikogo to nie obchodzi..nikogo z was..bo takich jak ja mija sie na ulicy z pogarda ewentualnie dodajac przykry komentarz-spojrz jaki potwor.. Ale przeciez czy to moja wina?ze mam taka twarz?jak kazdy pragne odrobiny milosci ciepla bliskosci..moze pragne tego mocniej przez swoja wrazliwosc..uczuciowosc..moze dlatego ze nigdy nie doswiadczylem tego..mam 25lat..i zawsze bylem sam..kogo obchodzi co mysle czuje kogo obchodza moje lzy i bol w sercu na widok zakochanych par..mam apel do szczesciarzy majacych normalna twarz bedacych w zwiazku..szanujcie to..nawet nie wiecie jaki skarb posiadacie..to musi byc cudowne gdy ukochana osoba patrzy w twe oczy i mowi-kocham cie..wiem ze jestem skazany na samotnosc ze majac brzydka twarz nie zasluguje na odrobine szczescia..nie pogodze sie z tym ale wiem ze moj bol dlugo nie potrwa..mysli ze moze w innym zyciu ktos mnie pokocha dodaja otuchy..mysli ze juz nigdy nie bede cierpial..szanujcie swoje dziewczyny kochajcie je..bo niektorzy moga tylko marzyc o takim zyciu..pozdrawiam

Gość gość
Współczuję Ci. Nie martw się, też jestem sama i prawdopodobnie zostanę, chociaż twarz mam zupełnie ładną.

Gość 222gość
Nie wierze w zadne cudowne techniki..poprostu widac niektorzy rodza sie tylko by cierpiec dzieci gorszego boga..mialem tylko 1marzenie zdobyc milosc jednej jedynej wrazliwej dziewczyny zyc dla niej byc na dobre i zle..dla niej..niestety juz nie mam zludzen..

Gość annoyer
Zycie jest niesprawiedliwe, bo dostal brzydka gebe....Brak slow. Jest specjalny klub dla takich jak ty, do ktorego zreszta sam uczeszczam. Nazywa sie "wiekszosc piërdolonych ludzi". Za swoje kompleksy mozesz troche podziekowac mediom. Zawsze pokazuja ludzi, "ktorym sie powiodlo". Tak jak wiadomo tylko o osobach, które trafia szostke w lotto; nikogo nie obchodza miliony ludzi, ktorym sie juz ta sztuka nie udala. Probuje ci uswiadomic, ze twoj problem wynika z ograniczonej perspektywy. Wez metafizyczny krok w tyl i popatrz na to z daleka. Okaze sie, ze pewnie wcale nie jest tak zle. Zakladam, ze jestes zdrowy i normalnego wzrostu, pewnie masz jakies wyksztalcenie i pieniadze - juz jestes praktycznie w elicie. Zwlaszcza jak uswiadomisz sobie, ze jedynymi osiagnieciami masy ludzi jest urodzic sie, zglodniec i umrzec z glodu. Jesli dalej ci nie pasuje, ze laski same nie pakuja ci sie do lozka - well, that makes two of us;) Do tego, porada na reszte zycia - ciesz sie z malych rzeczy, nawet takich glupot jak kawa z rana. Wkrotce sie przekonasz, ze zycie po prostu jest chüjowe i nawet twoi "oh, tacy przystojni" idole beda patrzec jak bliskie im osoby umieraja jedna po drugiej...Bo tutaj nie ma zwyciezcow, sa tylko osoby robiace dobra mine do zlej gry.

Gość annoyer
Wow, te posty w mojej glowie brzmia, jakby mogly leczyc raka. Przelewam je na tekst i wychodza takie kulfony... Za 10 minut nie bede sie do tego posta przyznawal. A i tak wlozylem w niego wiecej pracy niz w swoja magisterke na dzisiaj:*

Gość gość
Ta.. dzieci gorszego Boga,wystarczy jakikolwiek deficyt.

Gość gość
bardzo Ci współczuje,każdy ma jakieś braki,każdy-pamiętaj o tym,nie ma ludzi doskonałych,przemyśl te słowa bo nie są puste

Gość 222gość
Niestety moj problem to nie efekt medialnego idealu gardze nim bo to puste..nikogo nie oceniam po wygladzie wrecz unikam osob atrakcyjnych bo to glownie one upokarzaja swoim zachowaniem tj ja..myslac ze sa lepsze dzieki urodzie..od lat walcze z depresja..a kazdy dzien to koszmar..wyjscie do ludzi-trauma..te spojrzenia...jesli jakas dziewczyna ktora ocenia innych za ich serce czuje podobnie moze zechce napisac..moj mail sebkas@onet.eu