Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak potraktować faceta lovelasa ???

Polecane posty

Gość gość

Podrywa wszystko co się rusza. Potrafi naprawde zamotać w głowie- jest przystojny i wygadany. Nie ma żadnej dziewczyny,a cały czas podrywa kilka równocześnie to znaczy np.2 lub 3 zależy od dnia + jeszcze z paroma flirtuje. Wkurzał mnie bo nie lubie takich typów. Nie robiłam do niego maślanych oczów jak większość dziewczyn. I wziął się za mnie...O Olewałam, ale w końcu chyba wpadłam. Miałam nawet głupią nadzieje na to że się zmieni bo przez pare dni "skupił się" na mnie i ograniczał swoje flirty z innymi oraz olał całkowicie dziewczynę, którą dość mocno podrywał... Do wczoraj pechowiec.gif Zaczął podrywać tą 3 i to nachalnie np. złapanie w żarcie za kolano itp. Równocześnie UWAGA robiąc do mnie maślane oczy i zagadując na przerwie.:O Jak można być takim złamasem? :O Na szczęście nie ośmieszyłam się tak jak niektóre dziewczyny bo zawsze trzymałam go na dystans. Jednak w środku coś do niego poczułam i jest mi naprawde przykro. Jak go teraz potraktować? :(

Gość gość
To chyba jasne- jak powietrze!

Gość gość
wiem że powinnam nie zaszczycić go nawet jednym spojrzeniem. Ale widocznie jestem idiotką i choć nie latam za nim jak inne dziewczyny to musze z nim od czasu do czasu pogadać i popatrzeć mu w oczy :( Zakochałam się. Musze to przerwać...Od jutra olewam go całkowicie

Gość gość
czuje się troche wykorzystana. On dobrze wiedział że praktycznie nie interesuje się chłopakami, jak usłyszałam od mojego byłego chłopaka-trudno mnie zdobyć. I myśle że to właśnie mu się podobało. Dlatego na pewien czas olał inne dziewczyny, a kiedy zobaczył że chyba mi się podoba wrócił do starych nawyków :(

Gość gość
chciałabym takiego faceta :( prawdziwie męski facet

Gość gość
chciała byś? No chyba żartujesz? :O Zresztą jego nie ma nikt. Każdej tylko mąci w głowie i łamie serce :(

Gość gość
skoro tyle kobiet go chce to znaczy, że jest fajnym facetem

Gość gość
huj uciekaj od niego :(

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
na pewno gość zna wartość swoją a ty pewnie jak te wszystkie inne, kófa mać książniczka na źdźbąłku :O

Gość gość
na pewno gość zna wartość swoją a ty pewnie jak te wszystkie inne, kófa mać książniczka na źdźbąłku pechowiec.gif nie wiem o co ci chodzi. Nie jestem żadną księżniczką :O

Gość gość
jesteś :O

Gość gość
więc powiedz dlaczego tak uważasz? :)

Gość gość
czekam :)

Gość gość
każdy zadbany elegancki otwarty miły łady pobudzony w obecności płc***ięknej podług ciebie jest lovealaes, to chore :O

Gość gość
wcale nie . Tylko o nim zdarzyło mi się tak pomyśleć :) Nie wiesz jak on się zachowuje :O Flirtuje z kilkoma, jak do któreś zbliży się chłopak to od razu go "goni" mówi że ona jest zajęta i tymczasowo skupia się na tej dziewczynie by potem podrywać 2 kolejne. Czy według ciebie to normalne?

Gość gość
na pewno ubzdurałaś sobie, widzisz coś czego nie ma, dopowiadasz, koloryzujesz :O pewnie zabujałaś się i zazdrościsz :)

Gość gość
Widać, że jesteś o niego zazdrosna, chciałabyś, żeby tylko ciebie uwiódł, a potem kopnął w dupę:D

Gość gość
mówi czułe słówka, łapie za kolana, patrzy się głęboko w oczy, wypisuje smsy i tak do kilku na zmianę, a dokładnie do 3- mnie i jeszcze dwóch-teraz odpadła jedna bo go zwyzywała i definitywnie zerwała z nim kontakt +flirtuje jeszcze z kim popadnie

Gość gość
nie koloryzuje piszę jak jest choć pierwszy raz spotkałam takiego faceta. Każdy już o nim mówi że to podrywacz. Oczywiście że jestem zazdrosna bo w końcu i ja głupia wpadłam :O Ale postanowiłam że nie dam bawić się moimi uczuciami. Od jutra trzymam go na dystans i jego słodkie spojrzenia i uśmiechy na pewno nie będą już na mnie działać...

Gość gość
Widać, że jesteś o niego zazdrosna, chciałabyś, żeby tylko ciebie uwiódł, a potem kopnął w d**ęsmiech.gifx x miałam nadzieje bo przez kilka dni zachowywał się normalniej. Myślałam że może coś z tego będzie, ale tak jak piszesz pewnie potem i tak prędzej czy pózniej kopnął by mnie w dupę.:O Taki facet raczej się nie zmieni, dlatego jestem zła że w ogóle weszłam z nim w bliższą znajomość...

Gość gość
książniczka opery mydlanej, tak źle i tak na nic :O

Gość gość
a co według ciebie mam kurr zrobić? sms-ować z nim, słuchać jego słodkich gadek i gapić się na niego jak w obrazek i szczerzyć jak robią to dwie inne? Mam mu podziękować że dziś zaszczycił mnie swoją uwagą, a jutro spuścić wzrok kiedy będzie podrywał inną ? Bo nie rozumiem

Gość gość
Poddaj się uczuciu, wyląduj z nim w łóżku , no i oczywiście wykaż się, żeby marzył o następnym razie , a po wszstkim ty powiedz ,, żegnam kochanie byłeś kiepski ,,

Gość gość
haha znam takiego jednego :) krzysztof z okolicy wawy lovelas taki sam , ciul i roochacz

Gość gość
ten też jest z okolic warszawy, ale nie nazywa się krzysztof :P

Gość gość
Ja też znam jednego lovelasa z okolic Dąbrowy Górniczej.