Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Zamierzam być szczęśliwa z Brunetem

Polecane posty

Jesteście głupi, ja mam szanować kogoś kto mi grozi? Zabawne. Zobaczymy jak wam ktoś bedzie groził jak będziecie go chwalić pod neibiosa 🖐️ jesteście żenujący 🖐️ Nie mam o czym z wami rozmawiać.

gościóa k, jesteś zgłupia skoro tego nei rozumiesz, nei życzę sobie twojego towarzystwa na moich tematach.

Gość Albert Faja
głupi? no tak nie dorastamy twojemu inteligenji do pięt

Gość Albert Faja
gosc k zwijamy manatki:D

tu nie o inteligencję chodzi ale zdrowy rozsądek, brońcie stalkera 🖐️ wstawiajcie się, że obrażam kogoś kto mi grozi, to tylko świadczy o waszej ynteligencji, ale róbcie to z dala od mojego tematu

A ja sobie nie zycze twoich nudnych tematow na Forum ;) Ksieznikczo, nie ty tu rzadzisz :P Poza tym, nie nazywaj ludzi glupimi. Nie ja jedna uwazam ze zadnych grozb nie bylo. No ale dalej Fikusna, pokaz swoja prawdziwa nature, bo widze ze po kilku grubszych aferach ucichlas, ale ile mozna udawac, nieprawdaz?

Gość gość
fiku, nikt nie jest godny, żeby z tobą rozmawiać, oczywiście poza brunetem, ale problem taki, że on nie chce nawet patrzec w twoją stronę.

Fikulinska, bo chyba za duzo obrazasz. Ja mowilam w obrazaniu pracownikow fizycznych. Albercik, juz sie pakuje :P 😍

Gość gość
1. obsesja (na temat bruneta) 2. paranoja (będę pisała, bo jest ktoś kto chce mnie czytać, a do tego wydaje mi się, że mogę decydować o tym kto gdzie ma prawo pisać) 3. histeria (ktoś mi grozi). Nie dziwię się, że faceci omijają szerokim łukiem.

Gość Albert Faja
pytam się jakie grozby i cisza ,ktos chciał cie zabic ,zna twoj adres sledzi cie?

znowu sobie coś ubzdurałaś, nic takiego nei padło na kafe z mojej strony ale jak zawwze wiesz lepiej 🖐️

Gość Albert Faja
gdzie się przenosimy diamenciku na stare smietnisko?

Dobrze Fikuniu, spokojnie. Napij sie czegos i oddychaj gleboko.

Gość Albert Faja
Powiedz o tym swojemu brunetowi będzie cię chronił i moze go wrescie poderwiesz:D

Gość gość
Fiku, ignoruj zlośliwości gościak, to zdemoralizowana osoba, wyszła za mąż za starego, otyłego amerykanina dla pieniędzy, a teraz mieszka w kalifornii, współczesnej sodomie i gomorze

I nie boję się, ale ta bezczelność mnie przeraża, to że ktoś posuwa sie do takich rzeczy. Aż odechciewa się pisać na kafe, bo pisać z ludźmi którzy jako argumetó w dysklusji używaja gróźb?

I ktos ci tak grozi calkiem bez powodu? Dziwne. Ale w zasadzie Hunterowi tez groza ;)

I nie boję się, ale ta bezczelność mnie przeraża, to że ktoś posuwa sie do takich rzeczy. Aż odechciewa się pisać na kafe, bo pisać z ludźmi którzy jako argumetó w dysklusji używaja gróźb? X To nie pisz ;)

gościu k, powtarzam to nie jest śmieszne. nei życzę Ci aby Tobie ktoś groził.

Gość Albert Faja
Gdy ktos jest zdenerwowany ,pod wpływem impulsu różne głupoty wypisuje grozby ,juz je spełni

Gość gość
Ktoś jej groził, a ta dnia następnego wróciła z kolejnym debilnym tematem. Fascynująca bajka dla kretynów.

Ale nikt sie nie smieje z grozb. Smiejemy sie z ich watpliwej realnosci. Fikula, jesli ktos ci rzeczywiscie grozil, to po co tu jeszcze siedzisz i kusisz los?

Gość Albert Faja
gość dziś Fiku, ignoruj zlośliwości gościak, to zdemoralizowana osoba, wyszła za mąż za starego, otyłego amerykanina dla pieniędzy, a teraz mieszka w kalifornii, współczesnej sodomie i gomorze @@@ zobacz Fikula na ten przykład ułomności społecznej ,gada co slina na język przyniesie i jak się cieszy z tego

gościówo spadaj, naucz się czytać ze zrozumieniem, bo napisałam to wyżej, poza tmy ciągle przypisujesz mi poglądy z kapelusza, rzeczy których nigdy nei pisałam. Starzejesz się. Skleroza?

Gość gość
Ja? Ty masz naprawdę nierówno pod sufitem. I uważaj (to sobie możesz potraktować jak groźbę) bo rzucanie takich oskarżeń może się dla Ciebie źle skończyć.

Spadaj, jestescie glupi... Coraz lepiej Fikula, coraz lepiej. Niezle sie kamuflowalas na tematach Huntera, chociaz potrafilas dowalic Agnieszce, wiec nie powinnam byc zdziwiona. Po co udajesz kogos kim nie jestes?