Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Zamierzam być szczęśliwa z Brunetem

Polecane posty

nie udawaj głupiej, groziłaś mi już przedtem, tym samym żenujacym sposobem, rozumeim żę bycie nikim boli 🖐️

gościówa, nie jesteś święta krowa, piszesz bajki na mój temat, jedziesz po mnie równo. Myślałam żę jesteś ogarnieta, ale masz jakis problem. Ale to nie moj problem, więc sama sie z nim uporaj.

Fikus, jesli to rzeczywiscie ten Gosc ci grozil, to na jaki pierun sie z nim wdajesz w dyskusje? Wytlumacz mi to bo nie rozumiem.

Gość gość
Ogarnij się dziewczyno. Nie sposób oczywiście śledzić twoich wszystkich tematów, ale żadnych gróź pod twoim adresem tu nie było. Ktoś kiedyś pisał "zrobię z tobą porządek" (albo coś w tym stylu), ale po pierwsze to nie byłam ja, po drugie trzeba być debilem, żeby takie teksty na anonimowym forum traktować jako groźbę. Rozumiem, że cierpisz, bo zainteresowanie twoimi tematami spada, a ci, którzy do niedawna byli ci przychylni odwracają się widząc twoje wyskoki, ale są granice przyzwoitości, których nawet forumowy błazen nie powinien przekraczać.

Gość Albert Faja
Fikula ty potrafisz wogóle smiac się i żartowac:O

Gość Albert Faja
Wątpie ,wychodzi z ciebie zołza:O

Gość Albert Faja
Fikula jest rozdrażniona albo dawno nie miała orgazmu ,albo ma trudne dni kobiece i hormony jej fiksują:P

Fikulinska, cos ty tam wyczytala w tym wpisie z 17.35? No chyba ze lecisz po IP. Przyznaj sie :P

Gość Albert Faja
za bardzo bierzesz ten cyrk do siebie ,troche dystansu kobieto ,skoro to cię nurtuje zgłos na policje

Gość gość
fikuMikuu dziś ok, nie wiem czy to ty, ale to gość dziś i kilku innych wpisów w temacie. x Dalej błądzisz i strzelasz kulą w płot. Mała podpowiedź od prawnika: takie oskarżenia naprawdę mogą się źle skończyć.

za bardzo bierzesz ten cyrk do siebie ,troche dystansu kobieto ,skoro to cię nurtuje zgłos na policje X Jak tu sie nie zgodzic z moim madruskiem 😍

Gość gość
gosc k dziś Fikulinska, cos ty tam wyczytala w tym wpisie z 17.35? No chyba ze lecisz po IP. Przyznaj sie jezyk.gif x Nic nie wyczytała, bo wpisy z 17:35 i 19:10 są tej samej osoby. Blefuje i udaje mądrzejszą niż jest :). Jak zwykle.

Gość Albert Faja
Ma teraz obraze Majestatu:D

Gość Albert Faja
Do zamiarów bycia jej szczęsliwą jak w temacie ...daleka droga....:D

Gość Albert Faja
Mamusia ja pewnie na kolacje wołała ,plus ciepłe kakao na stresy:D