Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelina90

Dziwny ból brzucha

Polecane posty

Dzień dobry Wszystkim Drogie Panie, postanowiłam do Was dołączyć, ponieważ mam pewnienproblem, a dokładniej zwracam się do Was z pytaniem dotyczącym bólu brzucha. Aktualnie jestem w 12 tc. Do tej pory czułam się dość dobrze (spotkały mnie jedynie wymioty), nie biorę żadnych leków (oprócz kwasu, magnezu i uroseptu od białka w moczu) jednak od wczoraj dokucza mi ból brzucha. Pojawił się rano, jest to ból porównywalny do bólu po ćwiczeniach, zakwasów. Pojawił się w dolnych partiach i towarzyszy mi przy każdym ruchu, zmiany pozycji (gdy np. wstaję po siedzeniu itp.) a nawet kichaniu. Nie panikuję, jednak chciałabym dowiedzieć się, czy może którąś z Was coś takiego spotkało? Z góry dziękuję za odp i pozdrawiam serdecznie!

Gość gość
Jeśli nie boli cie bardzo to jest to normalne, dziecko rośnie i wszystko Ci się tam rozciaga :)

Gość gość
Od wczoraj boli cie brzuch i zadajesz pytania na kafe ?? Gratulacje glupoty

Tak, zadaje tu pytanie, bo po przeczytaniu wielu artykułów w prasie i książkach wiem, że nie każdy ból oznacza od razu najgorsze... Tak, jak napisała Pani wyżej- możliwe, że jest od tego, że min."wszystko się rozciąga". Dlatego nie lecę od razu do lekarza, a spokojnie pytam o to, czy może też ktoś miał taką dolegliwość. Pozrawiam.

Gość gość
Mnie przy rozciaganiu pobolewalo jak na okkres ale max kilka godzin, jak do jutra by nie przeszło to bym poszła do lekarza