Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic po tabletce "po"???????

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Zwracam sie do Was z nadzieja, ze pomozecie mi rozwiac watpliwosci. W lutym, pod koniec miesiaczki, w trakcie stosunku, doszlo do malego "wypadku" i musialam na wszelki wypadek tabletke "po". 10 dni pozniej znow dostalam okres, najpewniej spowodowany zazyciem tabletki. Dzisiaj, niestety, z wielka niechecia ale jednak, znowu musialam zazyc tabletke "po". W zwiazku z tym moja niepewnosc- w poprzednim miesiacu mialam praktycznie dwie miesiaczki i w sumie nie ma sie co dziwic... Teraz mam zamiar zaczac antykoncepcje hormonalna i nie wiem czy traktowac krwawienie, ktore sie teraz pojawi (po zazyciu tabletki) jako normalna miesiaczke i rozpoczac przyjmowanie pigulek, czy odczekac miesiac. Moze ktoras z Was wie cos na ten temat, bo juz kompletnie sie pogubilam. Z gory wielkie dzieki!

Gość gość
Dalej się ru/chać bez opamiętania.

Gość gość
2 tabletki po w tak krótkim czasie to ogromna bomba hormonalna i zamieszanie w organizmie. Nie dokładaj do tego jeszcze anty, odczekaj.

Gość gość
Strasznie jestes nieodpowiedzialna.. Odczekalabym miesiac.

Gość gość
Tak tez myślałam, ze jak będzie mozna kupić te tabletki bez recepty to sprzedaż wzrośnie o 100% :-D