Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przejrzałam amerykańskiego youtuba i matko jest taka przepaść między

Polecane posty

Gość gość

Polską a USA! Chodzi o młode dziewczyny, które nagrywają filmiki o kosmetykach. W Polsce typowa dziewczyna nastoletnia, nawet wczesne dwudziestki nie mają pieniędzy na tony kosmetyków i ciuchów. Może trochę się to zmienia, ale tam rzeczywiście życie wydaje się jak z filmu. Nie umiem chyba się wysłowić, ale jestem w w szoku. Jest taka dziewczyna - Carli Bybel - no jej życie to jest jakaś bajka. Ja w wieku 20-24 lat to nie miałam zbyt wiele żeby o tym kręcić filmy na yt. Eh...

Gość gość
ale co w tym fajnego nakladac w wieku 20 lat tony pudru na gebe, a w wieku 35 lat miec zmarchy jak 50 latka? jedyne czego moge zazdroscic to fajne ubrania.

my mamy Kasię Tusk, Grycanki ....., Ameryka ma swoje gwiazdeczki a przecietna dziewczyna, to nie ta z filmików

Gość gość
Ale zobaczcie, jaka ona jest ladna! I ogarnieta, ma swoj kanal od 4 lat, zajmuje sie tym co kocha. Kto w wieku 20 lat w polsce byl znany ze swojego talentu? Wydaje mi sie , ze w Polsce to jakos tak, trudno jest zaczac cos swojego, jak nie masz ojca premiera. A moze mi sie zdaje. Kasia Tusk i Grycanki..... jak dla mnie 0 talentu. Aha i ta Carli jeszcze jest w zwiazku z guru fitnessu - wiekszosc Polek takiego faceta w zyciu nie zobaczy nawet na zywo.

Gość gość
i tak umrze i zjedzą ją robale, wyluzuj :)

Gość gość
Jest taka dziewczyna - Carli Bybel - no jej życie to jest jakaś bajka. x Życie kobiety, każdej kobiety to istna bajka. Wystarczy, że wybierze odpowiedniego faceta ze wszystkich adoratorów.

Gość gość
jesli sensem twojego zycia sa kosmetyki to nastolatko szczerze ci wspolczuje

Gość gość
"Życie kobiety, każdej kobiety to istna bajka. Wystarczy, że wybierze odpowiedniego faceta ze wszystkich adoratorów. " Bo w Polsce jest ich tak wielu :D tych odpowiednich :D

Gość gość
jesli sensem twojego zycia sa kosmetyki to nastolatko szczerze ci wspolczuje xxxxxxxxxx A pewnie tylko dzieci sa sensem zycia w polsce.... Nie chodzi o kosmetyki tylko ze ona jest ladna, ma milosc i robi to co lubi od mlodych lat.

Gość gość
ojejku nareszcie fajny temat! no przepasc nie tylko w kosmetykach ale w stylu bycia i ubiorze bo dziwczyny amerykanskie ubieraja sie jak dziewczyna w tym filmiku na dole a polskie w jakies obwisle kaftany i wq ogole polskie ubieraja sie bez wyobrazni i inicjatywy tylko wedlug jakies rulebook czyli doslownie jak w komunie mundurkowo i kiedy polska doscignie te dziwczyne z filmika to nie wiem 333 www.youtube.com/watch?v=H8dqeVcRT4g

Gość gość
W Polsce jak sie wejdzie do Sephory albo jakiejs zwyklej sieciowki to wszystko jest drogie. Pracujaca kobieta po 30 moze sobie kupic, ale mlode dziewczyny? A w USA mozna za ta sama kase kupic wiecej.

Gość gość
Ubrania ubraniami, ale jaka ona jest ładna. Kto powiedzial, że to Polki sa ladne? Ja tego na ulicach nie widze ;/

Gość gość
W Szwecji jest jeszcze blogerka Kenza. Jak sie na to patrzy to u nas w kraju jest bieda - doslownie i jesli chodzi o styl... Szaro smutno, bez wyczucia...

Gość gość
"""kiedy polska doscignie te dziwczyne z filmika to nie wiem""" jeśli naprawdę tak myślisz to jesteś zakompleksiona debilka.

Gość gość
kto wierzy w życie z filmu też jest debil.

Gość gość
A ja wlasnie to widze jak jestem w polsce.jest duzo pieknych i zadbanych dziewczyn.

Gość gość
"A ja wlasnie to widze jak jestem w polsce.jest duzo pieknych i zadbanych dziewczyn. " Ja nie pochodze z arystokracji, ale wszystkie moje znajome maja dobre studia i [racuja i zadna tak nie wyglada, nie jest tak odstawiona, nie ma takich ubran, kosmetykow. Nawet z dobra praca, to inne rzeczy sa wazniejsze zeby pooplacac niz takie gadzety. Ale obserwuje ze licealistki juz maja wiecej wszystkiego niz za moich czasow (a ja mam 28 lat). Nie wiem skad ale one bardziej sie stroja.

Gość gość
Do tego porownajcie polskie blogerki - niby cos kupia, dostana w gratisie, ale takiej figury, urody i stylu w ubiorze jak ta carly to nie maja. Ubieraja to co dostana, zrzuca razem pare ciuchow i to jest stylizacja wg nich.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta amerykanka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
gość dziś A ja wlasnie to widze jak jestem w polsce.jest duzo pieknych i zadbanych dziewczyn. x Ładne ale beznadziejne

Gość gość
A Ty powaznie myslisz,ze w Stanach kazda kobieta ma idealna urode i na wszystko ja stac-?o boze...

Gość gość
ale jestescie zazdrosne

Gość gość
jejku o co wam chodzi. fajna dziewczyna ktora dorobila sie duzo, ma urode i talent do makijazu, fajny styl!jak zwykle polki zazdrosne jak widza ladna dziewczyne haha matko ! zakompleksione laski ktore mowia ze bedzie miec zmarszki w wieku 50 lat haha a wy nie bedziecie miec? dba o siebie, poza tym bedzie ja stac na zabiegi rozne wiec nie musicie sie martwic o to

Gość gość
Piękna Amerykę widzicie tylko w telewizji i sa to przeważnie atrakcyjni, młodzi szczęśliwi ludzie z hajsem. Ale to tylko na filmach. Rzeczywistośc wyglada nieco inaczej. Wielu Amerykanów jest otyłych, mało atrakcyjnych i w dodatku z depresja. Nawet w Stanach mozna byc bardzo ubogim i żyć na skraju nędzy. Nie przeczę ze to ciekawy kraj ale bez przesady - nie jest to raj na ziemi.

Gość gość
Co 2 amerykanin ma psychologa. I co ty na to? Pani piękne życie

Gość gość
Zobaczylam w grafice te Carli bybel i szczerze nic specjalnego. Tona tapety ma gebie. Każda by była piękna z taką tapeta. Poza tym ma krzywe nogi. Piękność kobiety to się ocenia bez makijażu i najlepiej w realu jak się ją widzi. Bo na filmach z odpowiednim oświetleniem i toną tapety to każda piękna.

Gość gość
Mieszkałem w USA i na codzień wcale tam tak dużo pięknych kobiet nie widać.

Gość gość
Nagrywają te filmy z jakimiś banalami dla debilek a te oglądają jak świnia grzmoty. One to dostają jełopy dlatego tyle maja. Firmy mają reklamy a one kosmetyki.