Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet bez prawka to porażka.

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, nigdy nie pchajcie się w związek z facetem który nie ma prawka! Byłam z takim przez rok i zabiła nas nuda. Nasze plany na spotkanie opierały się na dylemacie u mnie czy u ciebie? Generalnie jestem osobą energiczną i nienawidzę takiego stylu życia. Na imprezę nie pojedziesz- bo nie ma prawka, na wyprawę w weekend nie pojedziesz bo- nie ma prawka, do kina/restauracji nie pojedziesz bo-patrz wyżej, jakiś spontan? Nie ma mowy! Czeka cię siedzenie w domu i oglądanie filmów aż się porzygasz. Najgorsze w moim było to że nawet nie garnął się żeby coś z tym zrobić :(

Gość gość
A ty nie masz prawka, przecież y mogłaś w wyżej wymienionych sytuacjach kierować.

Gość gość
Mamy XXI wiek i kobieta może mieć prawko i być kierowcą w związku. Jak oczekujesz, że facet będzie robił za tatusia to lepiej siedź przy rodzicach.

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak "prawka", co najwy zej jest "prawda"

Gość gość
wlasnie autorko, dlaczego Ty nie prowadzisz:) przeciez tez mozesz Was zawiezc

Gość gość
Nie każdy mieszka w dziurze zabitej dechami

Gość gość
to podstawa! nigdy bym się nie związała z kimś kto nie ma, nawet bym nie zaczynała znajomości

Gość gość
biedna zapłakana dziewczynka :D i dobrze, że nie miał prawka. teraz ma za to święty spokój z tobą.

Gość gość
Porażka to masz na drugie....

Gość gość
No właśnie, nie każdy mieszka na głębokiej wsi z której wszędzie trzeba jechać autem :D i nic nie kursuje :D ja mieszkam w centrum miasta i nie potrzebuję samochodu, bo wszędzie mam blisko i dochodzę sobie spacerkiem :D

Gość gość
oczywiście kobieta tez powinna mieć! każda!

Gość gość
Dajcie spokój autorka to dzieciak max z gimnazjum. Żadna normalna kobieta nie skreśli mężczyzny z powodu braku prawka. bo to kompletna głupota. A jak któraś skreśla z takich głupot faceta to niech jedzie do krajów islamskich tam kobiecie nie wolno nawet wyjść z domu bez faceta a o prowadzeniu samochodu to nie ma co marzyć.

Gość gość
jak można nie mieć prawka. .??? to podstawa dzisiaj to tak jakby ktoś nie umiał jeździć rowerem to nie ma o czym dyskutować

Gość gość
inaccessible89 Tak jasne pojadę na imprezę autobusem która zaczyna się 21 a 22 będę jechać spowrotem...

Gość gość
Kobieta bez prawka jeszcze ujdzie. Prawdziwy facet powinien mieć prawo jazdy i własny samochód. Widzę że zaczęli się odzywać zakompleksieni wieczni chłopcy dla których własny środek lokomocji jest czymś o czym mogą tylko pomarzyć.

Gość gość
kobiety wolą być bite i poniżane przez faceta z prawkiem niż być kochanymi i szanowane przez mężczyznę bez prawka. Papierek jest ważniejszy od tego jakim jest się człowiekiem :( To tak jak facet mówiłby, że kobieta, która nie ma idealnego ciała jest niewarta poznania.

Gość Gosc_z_prawkiem
napisałbym coś ale mi się nie chce.

Gość gość
gość dziś Kobieta bez prawka jeszcze ujdzie. Prawdziwy facet powinien mieć prawo jazdy i własny samochód. x Jeśli dla ciebie to posiadanie prawka to nawet nie wnikam w dalszą rozmowę.

Gość gość
inacessible89 Owszem znajomi nas zawozili, ale ile można się kogoś prosić? Wiesz dziecko drogie ile kosztują taksówki jak masz do przejechania paredziesiat kilometrów?

Gość gość
mamy równouprawnienie

Gość gość
Puknij się w głowę, wstyd mi za takie puste lale jak Ty! Od kiedy to na imprezę czy gdziekolwiek można dotrzeć tylko samochodem? I dlaczego to Ty nie zrobisz prawa jazdy, skoro jesteś aż taką materialistką i aż tak oceniasz ludzi na podstawie ich przydatności, a nie tego, jacy są? A tak a propos, to koniecznie udaj się do psychiatry, bo narcystyczne zaburzenie osobowości musi być leczone. To nie jest normalne!

Gość gość
jak można być takim osłem, źeby wyżej cenić papierek niż człowieka? kiedyś był temat, że każdy powinien "chodzić na siłkę" jeden idrugi równe sobie. zresztą prawo jazdy to niewiele, jeszcze trzeba mieć samochód. I dalej---- paru gości mogłoby założyć temat: "" każdy kto nie ma auta za 100 tyś. to biedak.""

Gość gość
Kobieta bez prawka to porażka.

Gość gość
Koleś wiedział co robi, nie afiszujesz się kasą, nie wozisz tyłka księżniczce po imprezach, nie masz klawego zegarka - a kobieta Ciebie kocha, to znaczy, że warto się angażować. Nawet jakbym miał 5 fur z wyższej półki to bym się nie przyznał, żeby szybko dowiedzieć się z kim mam do czynienia. Twój ex miał do czynienia z kurwą. Idź do psychologa - powie Ci, że szukasz opiekuna a nie faceta.

Gość gość84
Albo kolejna marna prowokacja albo laska głupia jak but. Nie wiem co gorsze. Ale tak poza tym to... Nie każdy nadaje się do prowadzenia samochodu, śmiem twierdzić, ze może nawet 1/3 kierowców się do tego nie nadaje, co widać na drogach. No ale jest parcie na to "prawko", a nikt nie bierze pod uwagę indywidualnym predyspozycji psychofizycznych danej osoby. A co do tych przykładów podanych przez autorkę .... no cóż... samochodem do restauracji? Nie wiem jak wy, ale ja do dobrego obiadu w takim miejscu lubię wypić także dobre wino. Tak samo jakieś imprezy: mimo wszystko tam się z reguły coś pije - mniej lub więcej. No i skoro autorka sama nie ma "prawka" ani auta to też nie ma prawa zarzucać takich braków innym.

Gość gość
W dzisiejszych czasach to jest rzeczywiście porażka ale nie z powodów, które wymieniła autorka wątku, która sama zresztą jest porażką. Prawa jazdy może nie mieć proboszcz wiejskiej parafii, bo wieśniaki wszędzie go na kiwnięcie palcem zawiozą. Reszta odpowiedzialnych, samodzielnych ludzi niestety powinna mieć, chyba że jest cipą(bez względu na płeć). Taksówki za 50 złotych 30 km to chyba jakiś kretyn nie umiejący policzyć do trzech wymyślił.

Gość gość
Jak wogole KTOKOLWIEK w tych czasach moze nie miec prawka i samochodu ?! O_O dla mnie to niedorzeczne. To w takim razie po co nam komórki laptopy tablety itp. ???

Gość gość
Słuchaj, ty nie potrzebowałaś chłopaka, tylko kierowcy

Gość gość
Bardziej przeżywacie to, że facet nie ma prawka niż to, że was bije, zdradza czy poniża :P Macie niezłą hierarchie wartości nie ma co :)

Gość gość84
Wczoraj widziałem wypadek, wypadek który powodował gość nienadający się po prostu na kierowce. Pokracznie skręcał przez skrzyżowanie i zderzył się z prawidłowo jadącym autem z naprzeciwka. Ale oczywiście każdy musi mieć prawko.