Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaFacet

Zobaczymy co wyjdzie

Polecane posty

Gość JaFacet
Ale,ale nic...:) Podobno faceci świat erotyczny odbierają wzrokiem,a kobiety wyobraźnią...podobno :)

Czyja wiem, to indywidualna zależność bo ja jestem wzrokowcem:) Jeżeli słyszę a nie widzę to nic z tego ale przy zmysłach dotyku już mi wzrok nie potrzebny:D

Gość JaFacet
Ja mówię tylko jak jest generalnie.Wiem,ze szczegóły są indywidualne. A Ty w sumie mnie nie dziwisz,że wzrok jest dla ciebie ważny.Skoro jesteś umysłem ścisłym czyli wyobraźnia przestrzenna rozwinięta,a do tego potrzebne są informacje wzrokowe. Ot i odezwał się psycholog domorosły,jakiś tam facet :D

Percepcja za pomocą zmysłów jest dla każdego inna aczkolwiek ważna z pojedynczego punktu widzenia. U mnie prym wiedzie wzrok, potem jest dotyk, smak i zapach.

Gość JaFacet
ha ha ha No tak,powiedziałem to tylko tak ogólnie,bo przyłapałem sam siebie na wymądrzaniu się.A mam trochę dystansu do siebie:) No i powiedziałem to na podstawie tego co wydaje mi się,że wiem o Tobie... A tu mały dodatek 🌼

Dziękuję za miły dodatek:) Dystans bardzo się przydaje, zwłaszcza tutaj. Też mam dystans do siebie jako blondynki:)

Gość JaFacet
ha ha ha Ale jakaś barwiona blondynka nie inaczej. A swoją drogą wiesz skąd są kawały o blondynkach? W 90-tych latach od tych platynowych blondynek z dyskotek one naprawdę nie są (albo były ,bo nie wiem czy jest mona na ten platyn)nie do końca rozgarnięte ;)

Nie wiem czy jest moda i tak na prawdę to ja nie jestem typową blondynką...to blond z odcieniem ciepłego rudego, taki misz-masz:)

Gość JaFacet
Spokojnie,nie czepiam się koloru twoich włosów.To tylko kolor,efekt estetyczny. Wiem co piszesz i w jaki sposób.Nieźle się bawisz słowami.I to jest najważniejsze :)

Ja wiem, że się nie czepiasz:) Często, gęsto sama żartuję, że blondynka to ma dobrze bo jak popełni jakąś gafę to może zgonić na kolor włosów:)

Gość JaFacet
Choć szczerze mówiąc,przychylnym okiem zacząłem patrzyć na blondynki po 30-tce za młodu to raczej ciemne szatynki a szczególnie brunetki mnie pociągały. Człowiek przez całe życie się zmienia i gust jego też;)

Gość JaFacet
A zwłaszcza...:)

Gość JaFacet
Tak mówię.Nie inaczej :) I znów się zgadzamy,tylko tym razem nie do końca ja z Tobą tylko razem się ze sobą zgadzamy;)

Gość JaFacet
No i zjadłem słowo "nawzajem"

Gość JaFacet
ha ha ha Tak masz rację Więc dla rozluźnienia 🌻

Gość JaFacet
Pewnie nawet i do pierwszej i to mojej... Nie koniecznie choć pewnie będę zerkał,ale spać nie będę...

Ja zapewne niedługo skończę tu moje bytowanie bo parę obowiązków wezwie ale póki co to jestem.

Gość JaFacet
Ok widzę Cię cały czas.Najważniejsze,że jeszcze wiemy o istnieniu realnego świata obok nas ;)

Gość JaFacet
Real jest naprawdę,a wirtual to odskocznia,choć czasmi się zdarzy za długo wniknąć(może lepiej przebywać)...ale to nie grzech i nie katastrofa;)

I nadszedł mój czas. Życzę Ci udanej reszty wieczoru i poranka z uśmiechem :):):)

Gość JaFacet
Dziękuję za towarzystwo I do zobaczenia wkrótce tutaj 🌼

Gość JaFacet
Cześć:) Może i poniedziałek nielubiany,ale z o ulubiony tydzień się zaczął,bo tydzień wypłaty,noże to nawet nastąpi dzisiaj.... A dla Ciebie 🌼