Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za chwile bede sama z malym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj zostalam zwyzywana od najgorszch przez meza jeszcze nigdy w zyciu mnie tak nie zwyzywal,powiedzial nawet ze chcialbym zebym umarla!!!! ten czlowiek powiedzial tak tylko dlatego ze od jakiegos czasu jestem przeciazona -szkola,dziecko,dom zadnego wsparcia w nim i psychicznie i fizycznie nie wyrabiam,dzisiaj robilam pranie karmilam mala i zapomnialam ze woda w pralce sie wylala nie duzo a ten z geba na mnie ze ona ma juz dosc tego ze bedzie musial za mnie placic jezeli beda jakies zniszczenia u sasiada ze on ma dosc,malo tego ma pretensje o moja slaba psyche i nerwy...zabral mi karty kredytowe i straszyl wyrzuceniem i rozwodem! dla niego jestem :leniem,psycholem,potworem,niczym nie czlowiekiem mam zdechnac Malo tego mial do mnie pretensje ze przez te wszystkie lata mniej od niego zarabialam...dalej tak jak juz zwykl straszyl mnie ze nie pozwoli mi opuscic kraju z corka;((ma to gdzies za co przezyje..i czy wogole.. na koniec powiedzial mi ze jestesmy tylko wspollokatrami niczym innym!Malutka ma 9 miesiecy pod koniec ciazy maz sie zmienil nie do poznania,jest bardzo agresywny traktuje mnie bardzo zle,nie ma do mnie ani wspolczucia ani niczego pozytywnego uczucia.Jestesmy ze soba 16 lat..jak to mozliwe zeby tak ktos mog sie zmienic w krotkim czasie? jak mam zyc w takiej sytuacji kiedy nie moge odejsc bo nie pracuje tylko sie ucze i mam malutkie dziecko?

Gość gość
Nie wierzę, że to się dzieje naprawdę, nie masz żadnej rodziny, wolałabym nawet dom samotnej matki, najbardziej szkoda maleństwa.:(

Gość gość
Nie możesz sobie pozwolić na akie traktowanie ! Jak raz zobaczył, że można to będzie coraz gorzej! Weź mała i chociaz na parę dni się wyprowadź. Zatęskni to może coś to zmieni. Musisz to zrobić, bo to ostatnia szansa dla was..

Gość gość
bredzisz! w nic ci nie wierze!