Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwion_aaa

problem

Polecane posty

Gość zmartwion_aaa

Piszę tutaj, ponieważ nigdzie nie znalazłam takiego wątku. Otóż 5 marca dostałam okres, trwał tylko 3 dni (a normalnie zawsze 5-6 dni), krwawienie jeden dzień ciemne, a dwa dni w kolorze krwistym, ale ogólnje miesiączka mniej obfita niż zawsze. No i teraz 3 dzień mam brązowe upławy, a dzisiaj dodatkowo mam wzdęty brzuch i pobolewa mnke lekko podbrzusze. Nie wiem o co chodzi. Biorę już 4 cykl bromergon bo miałam podwyższoną prolaktynę, cykle mi się unormowały jak w zegarku 29 dni a teraz nie wiem co się stało... nigdzie nie znalazłam podobnego wątku, a jeżeli już są to chodzi o brązowe plamienia przed okresem a nie tak jak u mnie po... mój lekarz będzie dopiero w poniedziałek :-(

Gość zmartwion_aaa
Ciąże raczej wykluczam... z mężem kochałam się 10 dni przed okresem i aż do dnia okresu (wcześniej był za granicą), nie kochaliśmy się więc w dni płodne, dlatego sądzę, że to nie ciąża... a gdybym była w ciąży to przecież nie wystąpiłaby u mnie 3 dniowa miesiączka... martwię się, że coś nie tak, a było już tak dobrze...