Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karboksyterapia ktoś robił

Polecane posty

Gość gość

ktoś próbował tego zabiegu? słyszałam ze ma bardzo dobre efekty i zastanawiam sie nad spróbowaniem

Gość gość
ja się tez zastanawiam, koleżanka mnie mocno namawia bo sama jest w trakcie zabiegów karbo i widzi efekty, zresztą ja też u niej widze :) wiec jestem na tak, tylko fajnie gdyby się znalazło miejsce z promocją na zabieg :)

Gość gość
ja robiłam karbo w spa Arkadia w Opolu. z efektów jestem bardzo zadowolona więc polecam wszystkim niezdecydowanym :)

Gość gość
Bardzo dobre efekty. Ja robiłam karboksyterapię Fenix na cienie pod oczami. W zasadzie też długo się zastanawiałam nad tym zabiegiem. Ale warto było :) Nie odczuwałam żadnego bólu przy zabiegu, co jest chyba istotne dla osób, które boją się igieł i wkłuć.

Gość gość1237
Jestem po 6 zabiegu carbo na cellulit. Jak na razie 0 efektów, choć jestem bardzo szczupła, ćwiczę, zdrowo się odżywiam, nie palę, nie piję alkoholu. Zastanawiam się, czy jest sens kontynuować...? Nie dość, że zabieg bolesny, to drogi.

gość1237 - na Twoim miejscu zmieniłabym salon, serio. Nie wiem, dlaczego zdecydowałaś się aż na 6 zabiegów w tym salonie. :| Ja byłam na karboksyterapii już dwa razy i jestem bardzo zadowolona z rezultatów. : ) Pozbyłam się zbędnej tkanki tłuszczowej na brzuchu.

Gość gość
mi też Karboksyterapia pomogła pozbyć się nadmiarów tłuszczu po ciąży... ja swój zabieg robiłam w klinice dr Michajłowskiego (tak jak koleżanka powyżej) i jestem bardzo zadowolona ;) A jakie są wasze wrażenia po tym zabiegu?

Gość gość
Obiecano mi efekty po serii 10 zabiegów. Wykupiłam pakiet, płacąc z góry. Bolało jak cholera, efektów 0. Zniknęła tylko kasa

Gość gość
Jakieś tam efekty z pewnością są. Jednak boli okropnie, po piątym razie boli na samą myśl.

Efektów brak, gdy nie myśli się o ćwiczeniach i diecie. To nie jest magiczna różdżka ;) swojego wysiłku też trzeba trochę wnieść... poza tym karboksyterapia jest dobra, gdy już żadne inne regularnie stosowane metody nie pomagają. Ja miałam problem z cellulitem na nogach, pomimo treningów, próbowałam chyba wszystkiego.. po 5 zabiegach karbo (nie przestawałam ćwiczyć i jeść racjonalnie) tłuszcz zaczął się wchłaniać i został praktycznie wydalony z tych miejsc. Przede mną jeszcze dwa zabiegi.. :)

Gość gość
Tylko, że ja ćwiczę regularnie i zdrowo się odżywiam. Jak pisałam wyżej - jestem szczupła. Nie wiem czy czasami nie jest tak, że osoby z większą tkanką tłuszczową, poddające się drogim zabiegom, automatycznie jedzą lepiej/mniej, zaczynają uprawiać sport , i te efekty są od tego, a nie dzięki zabiegom. U mnie dużo bardziej skuteczna była zwykła bańka chińska.

Gość Klarissa091
może tak, może nie, ale faktem jest, że na takie zabiegi przychodzą osoby które JUŻ jedzą niskokalorycznie/ mało i ćwiczą a mimo to mają cellulit, bo np organizm nie może sobie pomóc z ich usunięciem. Dlatego takie zabiegi są przeprowadzane głownie z myślą o takich osobach. Bańka chińska jest super, ale na niektóre przypadki to stanowczo za mało :)

Gość gość
Dzisiaj rozmawiałam z doświadczoną kosmetolog - wykonuje endermologie i karboksyterapię. Sama stwierdziła, że walka z cellulitem, to walka z wiatrakami. Nawet trenerki fitness go mają. Osobiście nie znam nikigo, kto by się go pozbył w 100%.

Gość Riga78
Dobre zabiegi, jeśli ćwiczenia już nie pomagają... u mnie tak było, ale zabiegi sprawiły, że tkanka tłuszczowa się rozbiła i organizm mógł ją łatwiej usunąć

Gość riga78
aha i ja swoje zabiegi robiłam w klinice Cosmetologica, jeśli ktoś jest z pomorza to zdecydowanie warto odwiedzić tę klinikę :)

Gość gość
chyba już słyszałam o tej klinice. Jestem z Warszawy i generalnie ceny przyprawiają o ból głowy :( także rozważam wyjazd gdziekolwiek gdzie ceny będą bardziej ludzkie..

Gość gość
Czy ta klinika Cosmetologica oferuje jakieś zniżki? Chętnie bym skorzystała jeżeli są takowe. Wiele klinik ma w swojej ofercie przewidziane zniżki i promocje.

Gość Lalaa_mala
ja ostatnio sprawdzałam i za 10 zabiegów endermologii zapłacisz 1300zł zamiast 1500 :) są promki ale trzeba dobrze trafić, jakiś czas temu była zniżka -40% ale już się skończyła (ja zdążyłam hihihi)

Gość gość
ja dziś sprawdzałam to mają -800zł zniżki!!!!!! Umówiłam się na szybką konsultację, już dawno chodzi za mną jakiś zabieg :)

Gość Mini83
no tak, dla mnie to istotne żeby klinika oferowała korzystne ceny swoim potencjalnym pacjentom. Ja dzięki takiej ofercie skusiłam się na zabiegi i teraz podziwiam efekty ;) dalej ćwiczę i trzymam dietę ale zabiegi bardzo mi pomogły odzyskać pewność siebie. zabiegi robiłam w klinice Cosmetologica.

Ja robiłam sobie serię zabiegów na uda. Zmagałam się z naprawdę dużym cellulitem. Efekty przerosły moje oczekiwania! Nóżki są gładziutkie, a skóra jędrna. Gdybym wcześniej wiedziała, że te zabiegi tak działają, to nie cudowałabym z kremami i masażami na cellulit. Zabieg nie jest przyjemny, ale dla takich rezultatów naprawdę warto. Karbo robiłam w Proclinic we Wrocławiu. Polecam to miejsce, bo rzadko kiedy można spotkać się z tak miłą obsługą http://proclinic.pl/oferta/karboksyterapia-usuwanie-cellulitu/