Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młodsi ze starszymi babciami niezła patologia

Polecane posty

Gość gość

wspaniały widok ,az mdli :D

Gość gość
20latek z 40stka to obciach dla obojga.Jak mozna sie tak upodlić.Patologia to lekko powiedziane.

Gość gość
Oj, ktoś cię kopnął w doopę dla starszej? :P

Gość gość
a odwrotnie? jak dziewczyna ma 27 lat, a on 45?

Gość mamicu_ti_jebem5991
pewnie założył ten temat obrzydliwy 45 letni *****cz,co posuwa moje rówieśnice.Obrzydliwe jest,jak młoda lafirynda puszcza się ze starym zbokiem z oklapłą fujarą za kasę.

Gość mamicu_ti_jebem5991
Z kolei kobiety są jak wino,im starsze tym lepsze i mówię to jako 20 letni mężczyzna.

Gość gość
nie wiem, jak temu zaradzic i jak sie opedzac, ale od kilku lat (jestem lekko po 40tce) zaczeli mnie ciagle podrywac mlodziency, do tego myslac, ze jestem sporo mlodsza, niz w rzeczywistosci. mi na tym nei zalezy, bo zawsze wolalam starszych facetow, ale chyba wiem, dlaczego tak sie dzieje. teraz jestem bardziej pewna swego, mam wieksze poczucie wlasnej wartosci, jestem barziej towarzyska, na a i wygladem nie roznie sie wiele od siebie sprzed kilkunastu lat, procz tego, ze wiadomo, twarz wyglada juz powazniej.

Gość gość
po prostu młody chłopak, który nie wie gdzie ma ogóra zakisić, musi się nieźle nabiegać i nastarać, żeby dała mu rówieśnica, a jak już da, to ma wymagania, oczekiwania od morza aż po Tatry :) A taka babeczka po 40 jest na luzie, ustawiona, zadbana i po prostu chce się rż ...ć - takiej wiele nie trzeba nadskakiwać, bo sama chętnie zaciągnie chłopaczka do schowka na szczotki, żeby się przetarmośić :) i nie będzie gadania o miłości i innych rzeczach, o których facet, gdy mu powietrze schodzi, nie ma najmniejszej ochoty myśleć .... Dlatego chłopaczki "latają" za starszymi, a do związku mają rówieśnice :)

Gość mamicu_ti_jebem5991
Dochodzi do tego fakt,że nasze rówieśniczki puszczają się ze starymi obrzydliwymi facetami tylko dlatego,że na widok $$$ mają mokro w gaciach.Nie mają tej świadomości,że młody człowiek (zwłaszcza kiedy studiuje) nie może podcierać d**y pieniędzmi,chyba,że jest synem bogatego prominenta.Dlatego nie chcemy rówieśniczek,bo są obrzydliwe,puste i nie można z nimi podyskutować na poważne tematy,są proste jak budowa cepa i nie mają rozwiniętego intelektu. I jeszcze ta świadomość,że obsługują starych facetów,którym do wzwodu potrzeba jest wiagra,za kasę...

Gość mamicu_ti_jebem5991
Raz w barze siedziałem ze znajomymi z roku i taki jeden dziadek po 50 przechwalał się,że postawił kilka drinków jakieś 22 letniej blondynce i jak to on stwierdził : ,,jebałem ją ostro'' . Już miałem ochotę coś mu powiedzieć,ale bałem się ,że od słowa do słowa dojdzie do bójki ,a wtedy połamię dziadka na kawałki,on złoży donos na policję po czym wywalą mnie ze studiów,dlatego po prostu zamiast się do niego przyczepić poszedłem stamtąd i piłem sam ze sobą przy barze z wkurwioną miną.

Gość gość
aleś ty wybuchowy :P

Gość gość
no wlaśnie, faceci chcą ru'chać bez żadnych ceregieli. Starsi, którzy mają kasę, płacą młodym i je dymają, młodsi dymają stare kobiety, których nie chcą dymać rowni im wiekiem faceci, bo wolą młode du'py. I tak się to kręci.

Gość mamicu_ti_jebem5991
Krv nije voda!!

Gość mamicu_ti_jebem5991
Te staruchy po prostu mają problem z potencją,bo im nie staje,dlatego też nie chcą kobiet w swoim wieku,gdyż są impotentami. A nawet żeby przespać się z młodszą,muszą naładować się wiagry :D .

Gość gość
ty i twój gniew :).

Gość gość
dobrze im pocisnąłeś.

Gość gość
czasem to i mlodsi i starsi, wierzyc sie nie chce coz pewnie dzis kobieta to rzadkosc

Gość gość
STARSI Z młodszymi jest ok , taki układ jest jak najbardziej zdrowy :)koledzy zazdroszczą :P koleżanki jesli przystojny to również

Gość gość
jest czego zazdrościć faktycznie, jak dziadek się z wnuczką prowadza albo babcia z wnuczkiem :O

Gość gość
w schowku na szczotki to rżną się te małolaty z kibli w klubach. dojrzałe kobiety maja młodego kochanka, który daje im prezenty i zapewnia konkretny seks bez ceregieli, gadania o miłości, bachorach, ślubach i takich tam bzdetach. a dzieje się to nie w schowku na szczotki, ale hotelu ze śniadaniem do łóżka.

Gość gość
wole mlodszych

Gość gość
starsze sa doswiadczone.

Gość gość
starsi lubia mlodych

Gość gość
jeden 80letni milioner ozenil sie z 20latka.