Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkocja wiecżór panieński co gdzie i jak

Polecane posty

Gość gość

Organizuję wieczór panieński dla mojej siostry. Siostra przyjeżdża do mnie do Szkocji. Chciałaby żebym zabrała ją na jakąś super imprezę i pokaz męskiego tańca. Gdzie w Szkocji polecacie takie rozrywki na wieczór panieński?

Gość gość
A słyszałaś o Sassy Boys? To taki męskie zespół taneczny z polski, robią pokazy właśnie u nas w szkocji. Dużo dziewczyn przyjeżdża specjalnie na ich pokazy do nas.

Gość gość
Oo, nie wiedziałam! Wiesz nie orientuję się w takich tematach ;) Gdzie można ich zobaczyć?

Gość gość
Hej, i jak? Skorzystalas moze z ich uslug? Mozesz powiedziec cos wiecej na ten temat? Tez sie wlasnie przymierzam do szukania kogos sprawdzonego ;D

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Number 1 jeśli chodzi o Szkocj****a!, jeśli chodzi o cale wyspy. Bierz, wynajmuj koniecznie!

Gość gość
Polskich chłopaków to siostra ma w Polsce. Nie lepiej ją na jakąś szkocką imprezę zabrać? ;)

Gość gość
Nie wiem wlasciwie, czy oni sa z Polski, bo na stronie nie znalazlam ani slowa o tym, ze moga z niej byc. Moze ktos sie po prostu pomylil?