Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kampowa

Czy moge tak jesc by schudnac przy cwiczeniach?

Polecane posty

Śniadanie: -1 kromka razowego chleba -koktajl z 1 banana,niecała szklanka chudego mleka,1.5 łyżeczki kakao(DecoMorreno) II śniadanie: -koktajl z jabłka i banana+trochę płatków owsianych(opcjonalnie kilka suszonych śliwek) Obiad: -warzywa mrożone -mały kawałek gotowanej piersi z kurczaka lub -mały kawałek piersi -trochę makaronu pełnoziarnistego Podwieczorek: -serek wiejski z rzodkiewką lub pomidorem lub ogórkiem albo -1 kromka razowego chleba z pomidorem i sałatą Kolacja -koktajl z warzyw mrożonych lub swiezych albo jogurt naturalny sam lub z rzodkiewka Do tego 1-1,5 litra wody niegazowanej dziennie. Żadnych przekąsek a jeśli już to jabłko lub marchewka. Czy takie odżywianie pomoże mi stracić kilka kg? Do tego: -4x w tygodniu Killer Ewy Chodakowskiej -1x w tygodniu Turbo Spalanie Ewy Chodakowskiej -2x w tygodniu mieszanka ćwiczeń m.in. jakaś rozgrzewka+8 min Abs Workout,4 Min Abs Workout for Women i inne ćwiczenia z tej serii Mam 17 lat, 172 cm wzrostu i 88-9 kg wagi. Na poczatek chce zejsc do prawidlowej wagi a potem wyrzezbic sylwetke.

Gość gość
podlicz se kalorie jak to wszystko nie przekroczy 1500 +- 200kcal to ok

To też zależy od Twojego organizmu. Zależy od czego tyjesz. Wiele osób tak ma, że drastycznie ogranicza tłuszcze, natomiast te osoby nie tyją zupełnie od tłuszczu! Ja tak miałam (i mam:) ) Jak przeszłam na dietę, to nie zwracałam uwagi na węglowodany a ograniczyłam bardzo tłuszcze. Niestety po wielu miesiącach nic mi to nie dało. Dopiero dietetyk poinformował mnie, że w moim przypadku najlepiej ograniczyć węglowodany (mąka, pieczywo, makarony, ryże, niektóre owoce itp) a z tłuszczami to na spokojnie:) Także nawet pełnoziarniste/razowe produkty mogą być zdradliwe:) Jak nie zobaczysz efektów po swojej diecie to pomyśl nad tym:D