Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość86

chcę sie spotkać z starszą kobietą zawszę o tym marzyłem

Polecane posty

Gość gość86

chcę sie spotkać z starszą kobietą zawszę o tym marzyłem

Gość Ayrakcyjnyboski
Takich kobiet nie ma które by chcialy sie spotkać z mlodym na seks. Albo zaplacisz albo mozesz sobie pomazyc ja tez szukalem takich kobiet ale nie ma żadnych realnych kobiet są tylko podszywajace sie pod kogoś narobią nadzieji i znikają. Ale żeby znaleźć kobiete starsza na seks bez zobowiązań nie ma. A moja zasada jest taka ze nawet jak jest gdzieś taka kobieta to ma swoje wymagania. Ale jeżeli to przeczyta jakas kobieta to powiem tak poznal bym taka kobiete do 45 lat bez sponsoringu w obie strony ktora sie szanuje bo kase to bierze kobieta w agencji a madra kobiet zrobi to dla przyjemności własnej bo z młodym jest lepszy seks. Pozdrawiam wszystkie kobiety. Spragnione mlodych chłopaków.

Gość gość
Spadaj biedaku możesz tylko o takich pomarzyć

Gość Poważny 24
Każda kobieta ma fantazje o młodych mężczyznach. Ale większość woli sie sprzedac za kase. Pozdrawiam. Lubię dojrzale kobiety ale 30 35 lat a mam 24 i co w tym takiego. Każdej mąż jest wierny a sam je zdradza z młodszą laska. Nie myślcie ze młody to głupi bo tak nie jest. A wiek to liczba. Sam ma koleżankę w wieku 33 lat i mamy świetny kontakt. Liczy sie charakter drogie panie.

Gość gość
przeczytaj siebie, przeczytaj jego, pomysl nad sposobem formulowania zdan , nad tym, ze ktos ma trudnosci, zeby przekazac cos prostego w ojczystym jezyku, a potem mow o madrosci ja jednak podziekuje, za wasze towarzystwo duzo szczescia w poszukiwaniach

Gość gość
Gdzie sie podział Rzygggggggggg

Gość gość
A skąd jesteś i ile masz lat

Gość gość
Naju Ale założyłeś ambitny temat:D

Gość powazny 24
Gość co pyta skąd jestem i ile mam lat o co ci chodzi dokładnie. Pozdrawiam dojrzały emocjonalnie