Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość21323123

Jak przekonać się do rzucenia dziewczyny...

Polecane posty

Gość gość21323123

Witam wszystkich. Ja i moja dziewczyna mamy po 20 lat. Jestem z dziewczyną 2 lata, ona jest we mnie zakochana, planuje przyszlosć, rozmawia ze mna o dzieciach i jak to bedzie we wspolnym mieszkaniu. Ja oczywiscie przytakuje, popieram itd. Od trzech miesiecy cos jest nie tak - po mojej stronie - powątpiewam w nasz zwiazek z paru powodów: - ona jest osobą dominująca w zwiazku, uaktywniło sie to dopiero w czasie, powoli, tak, ze nawet nie zauwazylem - nie lubie i nie polubie jej matki - czuje, ze moja dziewczyna w przyszlosci stanie sie taka jak jej matka.. narazie jest jej calkowicie podporzadkowana, robi co jej matka chce i nie probuje stawiac oporu I najwazniejszy powod.. zaczynam dostrzegac inne dziewczyny.. mam ochote na cos nowego, bo do naszego zwiazku wkradla sie rutyna, nie czuje zachwycenia, moja partnerka nie chce sie kochac ze mna tak czesto jak ja (jej wystarcza raz na tydzien, mi 2-4). Pare razy o tym rozmawialismy, niestety wybuchla i powiedziala, ze nie bedzie sie zmuszac i zebym poszukal "dupodajki". WIec w tej kwesti nie mozemy porozmawiac. Najgorsze jest to, ze tez do niej duzo czuje, strasznie ja kocham i wiem, ze jak ja zostawie to moje marzenia o nowych przygodach legna w gruzach i zamiast sie bawic bede raczej siedzial w domu i wspominal nasze piekne chwile.. poradzcie co zrobic, bo mysle o tym od 3 miesiecy, dzieki.

Gość gość
po hooy ci dziewczyna?

Gość gość
zakończ ten związek, jak teraz ma takie niskie libido, to potem będzie jeszcze gorzej , jak dostaniesz raz na miesiąc to będzie dobrze, a potem....:D oj dzieci ,dzieci.