Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

inseminacja in vitro po co na siłe chce sie uszczesliwiac ?

Polecane posty

Gość gość

a potem chore dzieci sie rodza , zarodki do kanalizy , pomyłki podczas zaplodnienia !!!!!!!! po cholere to ? nie moge miec dzieci to nie ! oj z e tez tymi pipami tyle swiecicie i dajecie sobie tam grzebac za pieniadze które mogłyby byc przeznaczone na chorych ludzi - ludzie umieraja zarodki umieraja a gdy dziecko z probówki uposledzone bo cos nie tak zrobili to skrobanka - kolejna smierc ! LUDZIE CO WY ROBICIE

Gość gość
wyjasnic ci to po polsku po niemiecku rosyjsku po francusku chinsku japonsku czy po hebrajsku?

Gość gość
Zgadzam sie w stu procentach. In vitro za nasze podatki bo jakas dziunia nie dbala o siebie albo fagas palil pil Jak byl mlody a teraz my mamy placic na ich in vitro bo ona szal macicy ma. Lepiej ta kase na chorych na raka przeznaczyc a nie na widzi mi sie idiotek! Sama zaczelam starac sie o dziecko w wieku 24 lat piereszy rok nie wyszlo zrobilam podstawowe vadania niby ok ale dziecka nie bylo zaproponowali mi onseminacje ale nie chcialam. Odpuscilam. Skoro nie jest danr mi byc matka trudno. Ppki co rozpieszczalam dzieci brata a tu bach po pol roku jestem w ciazy. Teraz corka ma 1.5 roku zdecydowalismy sie na drugie gdy miala rok. Po dwoch mies zaszlam jestem w 3 miesiacu. Bo nie latalam nie upokarzalam sie rozbieraniem i pokazywaniwm pipki codziennie setkom lekarzy. Ach szkoda slow.

Gość gość
każdy ma prawo do leczenia----rwniez do leczenia nieplodnosci jak wszystkie rozwinięte kraje.Nie mialam potrzeby korzystac z IN VITRO ,ale ciesze sie ,ze komuś to może pomoc. I uwazam , ze lepiej zeby na to szly podatki, niz na zagranicze wycieczki posłów/posłanek

Gość gość
moja bratowa została matka po 11 latach , bez inseminacji , bez in vitro

Gość gość
inseminacja czy in vitro to nie jest leczenie bezpłodnosci to sztuczne zapłodnienie . Jakas paranoja za ogromne pieniadze zarodki wyrzucaja do kanalizy