Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 latek a wycieranie tyłka

Polecane posty

Gość gość
czy wasze 3 latki też używają ręcznika w toalecie a potem wieszają jako ręcznik do rąk?

Gość gość
U mnie osczędza sie papier,ręcznik jest zawsze w kupce,ale każdy sie przyzwyczaił,w sumie to tylko kupka ,nic strasznego

Gość gość
Przez przypadek tu weszłam wiec i ja coo nieco dozuce mam syna 10 letniego no i oczywiście problem .Za nic niemoge go oduczyć załatwiania się w majtki (od dwóch lat zaczęłam stosować na powrot pampersy )Zero reakcji z jego strony.Sadzalam go na nocnik teraz jak mam więcej czasu tez go czasem posadze wzbrania się ale jak dostanie klpasa na dupsko siada gzrecznei i potrafi godzinie tak siedzieć i nic nawet siku niezrobi twierdzi ze mu się niechce .Wiec wstaje podciągam mu pampersa rajtuzy ,znika gdzies w domu lub na podwórko wychodzi nieraz obserwuje go przez okno i widze jak staje wykrzywia buzie i robi kupe .Nastepnie bawi się tak jakby nigdy niic na rower siada pojedzi sobie zero reakcji wchodzi do domu obserwuje go a on idzie normalnie jakby nic się niestało podchodzę do niego macam reka w kroku i czuuje ze ma kupe w pampersie mowie do łazienki sciagam rajtuzy pampera dupsko umazane w kupie z jego strony zero reakcji stoi w wannie i czeka az go umyje wytre zaloze czystego pampersa i zadowolony idzie do swojego pokoju siada przed komputerem i nim spac pojdzie to potrafi jeszcze pare razy się zesikać i kupe zrobić zachowując się przy tym normalnie jakby nic się neistalo.Byłam z nim u lekazra stwierdził ze nic mu niedolega ,pytam dlaczego robi w pieluchę to się rozplacze zal mi się dziecka robi przytule wycaluje mojego skarba może lepsze to nizby narkotyki prubowal sama jzu niewiem wychowuje się bez ojca może to jakas przyczyna .Niczego mu niebrakuja a może ja za bardzo go rozpieszczam niewiem Dorota

Gość gość
u nas zapchał się sedesik po nawilżanych chusteczkach, makabra była, wyrzucaliśmy je długo i w końcu się zapchał nie radzę

Gość gość
gość dziś Nic dziwnego, skoro używałaś chusteczek dla niemowląt, a nie rozpuszczalnego nawilżanego papieru toaletowego. To jest różnica. Podpaskę, czy tampon też wrzucasz do kanalizacji? Takie rzeczy dla takich tępych osób jak ty, mają na opakowaniu obrazkową instrukcję jak należy postąpić z zużytym wyrobem. Namalowany przekreślony kibelek, albo nieprzekreślony kosz. :)

Gość gość
gość dziś gość dziś Nic dziwnego, skoro używałaś chusteczek dla niemowląt, a nie rozpuszczalnego nawilżanego papieru toaletowego. To jest różnica. Podpaskę, czy tampon też wrzucasz do kanalizacji? Takie rzeczy dla takich tępych osób jak ty, mają na opakowaniu obrazkową instrukcję jak należy postąpić z zużytym wyrobem. Namalowany przekreślony kibelek, albo nieprzekreślony kosz. usmiech.gif xxxxxxxxxxx sama jesteś tępa niczego poza papierem toaletowym nie wrzucam do sedesu moja droga, wiem co do czego służy, wcześniej nie wiedziałam, ze może się zapchac nie sadzę, żeby wszystkie tu obecne panie wrzucały tylko rozpuszczalne chusteczki ja tylko przestrzegam

Gość gość
08:06 - zalecana wizyta u psychiatry. Twój syn jest ewidentnie upośledzony w rozwoju. Ty zresztą tez nie robisz wrażenia inteligentnej. (tak, wiem, że to prowo).

Gość gość
A później poznaje sie takiego, niby fajny facet itp a tu gacie obsrane bo nie umie sie podetrzeć bo mamusia wycierała pokrake do 12 roku życia :-o

Gość gość
Mój ma 11 lat i nadal mnie woła do pocierania pupy.Pierw wycieram papierem toaletowym a później chusteczkami nawilżającymi.

Gość gość
12:21 gratuluję upadłości mózgowej i braku wpojenia dziecku zasad higieny osobistej. i współczuje głupiego dziecka.

Gość gość
sama jesteś tępa niczego poza papierem toaletowym nie wrzucam do sedesu moja droga, wiem co do czego służy, wcześniej nie wiedziałam, ze może się zapchac nie sadzę, żeby wszystkie tu obecne panie wrzucały tylko rozpuszczalne chusteczki ja tylko przestrzegam x A wcześniej to co? Nie wrzucałaś czegoś innego jak papier toaletowy? No popatrz! Nie wiedziałaś! A wystarczyło pooglądać opakowanie i zauważyłabyś obrazki mówiące, gdzie się tego typu rzeczy wyrzuca. Poza tym, wystarczyło pomyśleć, że jak się coś nie rozpuszcza, to może zatkać. Proste. Sorry, ale znowu pokazałaś, że z inteligencją nie masz za wiele wspólnego.

Gość gość
otóż nie wrzucałam, chusteczki nie ja wrzucałam tylko opiekunka bystrzaro

Gość gość
Ja tam niepodcieram a mam już ladnych pare lat po prostu robie kupe w pampersa i dopiero wieczorem jak mam isc spac mama zaciąga mnie do łazienki rozbiera sciaga pampersa laduje się do wanny a przy okazji mamunia daje mi kilkanaście mocnych klapswo no gole dupsko myje wyciera posmaruje kremikiem odpazreniowym zakład czystego pampersa śpiochy i kladzie mnie spacndajac na dobranoc swojemu zasrancowi slodkeigo buziaczka i wciska smoczka do buzi mowiac dobranoc kochanie mokrych snow .Faktycznie mokrych budząc się rano mam wypełnionego pampersa i znowu caly ceremonial w łazience i do wieczora sppokoj mamusia twierdzi z eniema na mnie czasu zalozy pampersa i po problemie majac prawie 15 lat niepotrafie sam usiasc na nocniczek wiec mam na sobie pieluchę i w nia wale do wieczora narka