Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola20288

Kiedy zrobić test

Polecane posty

Gość karola20288

Witam. Waczne od tego że już prawie rok staramy się z partnerem o dziecko. Miałam też usuwaną 2 razy torbiel przy jajniku tzn jak by osuszana (ściągano płyn). Ale ona znowu wróciła. Pani ginekolog poradziła żeby najpierw postarać się o dziecko a dopiero po tym usunąć torbiel operacyjnie. Okres powinnam dostać 2 marca. Do tej pory nie dostałam. Zazwyczaj były to do 4 dni spóźnienia. Myślałam że dostanę bo pobolewa mnie podbrzusze. I tak samo jak przed okresem mam ,,większe'' piersi. Wiem każdy doradzi mi zrobić test. Ale nie wiem kiedy mogę go zrobić. Ile dni od spodziewanej miesiączki? I czy w ogóle ten ból w podbrzuszu może wiązać się z ciążą. Mam też lekkie mdłości ale wydaje mi się że to moje urojenia. Bardzo chciała bym mieć dziecko. I dlatego tak bardzo to boli że minął prawie rok a ja nadal nie jestem. I trochę boję się robić ten test gdyż boję się kolejnego rozczarowania:-( czy któraś z was też tak miała? Czy mogę mieć jakąś nadzieję? Jeśli zła kategoria to przepraszam:-(

Gość gość
Mozesz spokojnie zrobic test, bedzie juz wiarygodny. A objawy na poczatku ciazy typu nabrzmiale piersi czy bolacy brzuch sa bardzo czeste. Ja dosc dlugo czulam sie zupelnie jak na okres a w ciazy bylam.