Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przykład NIE z życia wzięty

Polecane posty

Gość gość

tak sobie myślę, bo bardzo kręci mnie analizowanie ludzkich zachowań i rozmyślam czasem nad różnymi sytuacjami, raczej wymyślonymi. Jestem na pierwszym roku studiów więc jestem dość młoda i nie mam jeszcze doświadczenia więc może Wy mi pomożecie dojść jak to będzie. Zakładamy: facet wyjeżdża gdzieś w nową dziewczyną. Oczywiście potem szał zdjęć jacy nie są zakochani. A w tym samym czasie on odzywa się do swojej byłej dziewczyn, chce wrócić mimo iż narobił głupot i świństw. Dzwoni i pyta czy aby nie jest zazdrosna i nie ma nic przeciwko temu, że znalazł sobie nową ( to akurat z życia wzięte-moja znajoma tak miała) Głupie, wiem. Po co to robi? Jak odbierze to, że np. ona w to samo miejsce pojedzie z swoim facetem kiedyś w przyszłości. Myślicie, że uzna iż to co oni tam robili itd. nie interesuje ją. Jaka będzie jego reakcja? Pomóżcie studentce psychologii :D

Gość gość
nie wiem co ty za /p/i/e/r/d/o/l/e/n/i/e/ piszesz

Gość gość
wiem, że to się wydaje trochę dziwne. Ale tak lubię, wymyślam sobie jakies sytuacje lub biorę z życia. Potem staram się rozważyć jak dana osoba się zachowa. Tylko tyle :)

Gość gość
Tu raczej chodzi o Twój styl pisania - chaotyczny.

Gość gość
Nie zrozumiałam nic z tej historyjki nawet nie do końca zrozumiałam o co pytasz :). Facet jedzie z laską do Pipidowa i dzwoni do byłej: "Hej, nie jesteś zazdrosna, że jestem z Ziutą w Pipidowie?". A kiedyś w przyszłości dowiaduje się przypadkiem, że była pojechała do Pipidowa z Wieśkiem. O to chodzi? Myślę, że jego reakcja byłaby obojętna :)

Gość gość
po przepraszam :) piszę szybko i z telefonu. A jeszcze inne opinie, żeby mieć porównianie?

Gość gość
Wymyslasz jakies gierki dla przedszkolakow ? Dorosli ludzie nie maja czasu na takie bzdury , koniec zwiazku i jest nowy zwiazek a przeszlosc zostaje w przeszlosci i tyle.

Gość gość
Mam nadzieje,ze to prowo -studentka psychologii ,ktora psychiatry potrzebuje..

Po co to robi? xxx chce manipulacyjnie wywołac u niej zazdrośc lub podnosi sobie sztucznie ego. Tak czy siak to dzieciaki a nie dorośli :O powinno się takim zakazać samotnych wyjazdów:O

nie zawsze fakt rozstania kończy zazdrość , często oboje "byłych" są dalej o siebie zazdrośni i zdarza się nawet że dalej im zależy a rozstali się z jakiegoś byle powodu, w takiej sytuacji często pasują słowa "sama miłość czasem nie wystarcza"

Gość gość
no możesz mieć rację bo ja np. trochę jestem o swojego byłego faceta. Nie jest to jakieś mocne ale jestem