Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sko艅czy艂am

rzuci艂am palenie i

Polecane posty

Go艣膰 sko艅czy艂am

Rzuci艂am palenie i b臋d臋 pisa艂a tutaj, jak w pami臋tniku jak si臋 czuj臋. Boj臋 si臋, 偶e b臋d膮 mi puszcza艂y nerwy...jednak mam dziecko i chc臋 by膰 zdrow膮 matk膮 i sprawn膮...to moje pok膮tne palenie jest takie 偶enuj膮ce. Udaj臋 przed sob膮, 偶e tego nie robi臋, 艣miechu warte. Naprawd臋, ja na艂ogowiec, matka, opiekunk.... 呕a艂osne i 艣mieszne po艂膮czenie. Czy kto艣 ma popodobnie? Pali mimo, 偶e czuje 偶a艂osno艣膰 sytuacji?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a ile dni ju偶 nie palisz?ch臋tnie z Tob膮 pob臋d臋 na takim temacie,ja pal臋 ale mocno ograniczam,katuj臋 si臋 zielon膮 herbat膮 pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sko艅czy艂am
Dzi臋kuj臋 za towarzystwo, nie pal臋 12 godzin. Ogranicza艂am palenie, jednak papierosy mia艂am w g艂owie i tak organizowa艂a czas, 偶eby m贸c zapali. W pracy nie pal臋, przy c贸rce te偶 nie...ale np. w艂膮czy艂em jej bajk臋 i jara艂am na balkonie, zacz臋艂am nagina膰 postanowienia....tzn. raz zapali艂a na balkonie ok 3 miesi臋cy temu i ju偶 sta艂o si臋 to norm膮, nie umiem skontrolowa膰 tego. A Ty dlaczego ograniczasz? Jaka jest Twoja motywacja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sko艅czy艂am
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie pale 4 miesiace

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sko艅czy艂am
Zazdroszcz臋 jednocze艣nie czuj膮c irytuj膮cy smak fajka na j臋zyku....Twoja metoda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sko艅czy艂am
Trzymam si臋, cho膰 po obudzeniu mia艂am w g艂owie tylko papierosa...na szcz臋艣cie nie mia艂am jak zapali膰...inajwa偶niejsze nie kupi艂am nowej paczki, parafrazuj膮c AA : w tej chwili nie pal臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Witaj je艣li masz mo偶liwo艣膰 to wychodz na d艂ugie spacery dziecku dobrze to zrobi a ty nie b臋dziesz tak my艣le膰 o papierosach, ja rzuci艂am z dnia na dzie艅 du偶o spaceruj臋 i nie my艣l臋 o tym nawet nie przeszkadza mi dym pal膮cych ludzi chocia偶 takowe miejsca omijam nie lubi臋 smrodu dymu. Jestem szcz臋艣liwa lepiej si臋 czuj臋 i na pewno nie wr贸c臋 do na艂ogu, 偶ycz臋 wytrwa艂o艣ci pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sko艅czy艂am
Witaj, gratuluj臋 :). Pomys艂 ze spacerowaniem mi si臋 podoba, c贸rcia jest b energiczna i uwielbia chodzi膰, ja te偶. W pobli偶u mamy las i park, rzek臋 . No i spacerowaniem chroni przed tyciem. Czuj臋 si臋 dzi艣 dobrze, bo nie oszukuj臋 swojego dziecka i siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jud偶inia
Mam takie pytanie: zastanawia艂a艣 si臋 nad spr贸bowaniem e-papierosa? Chodzi o to, 偶e my, palacze, jeste艣my uzale偶nieni od nikotyny, to ze wzgl臋du na to chce Ci si臋 pali膰. E-p to nikotyna, glikol i aromaty, wi臋c zaspokoisz g艂贸d nikogo nie truj膮c. P贸藕niej mo偶esz zacz膮膰 obni偶a膰 ilo艣膰 nikotyny w liquidach lub nawet z niej zrezygnowa膰. Po co si臋 (chocia偶 na pocz膮tku) tak katowa膰? Ja rozpocz臋艂am od e-papierosa One za jakie艣 40 z艂 i by艂o w porz膮dku :)

Udost臋pnij ten post