Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skończyłam

rzuciłam palenie i

Polecane posty

Gość skończyłam

Rzuciłam palenie i będę pisała tutaj, jak w pamiętniku jak się czuję. Boję się, że będą mi puszczały nerwy...jednak mam dziecko i chcę być zdrową matką i sprawną...to moje pokątne palenie jest takie żenujące. Udaję przed sobą, że tego nie robię, śmiechu warte. Naprawdę, ja nałogowiec, matka, opiekunk.... Żałosne i śmieszne połączenie. Czy ktoś ma popodobnie? Pali mimo, że czuje żałosność sytuacji?

Gość gość
a ile dni już nie palisz?chętnie z Tobą pobędę na takim temacie,ja palę ale mocno ograniczam,katuję się zieloną herbatą pomaga

Gość skończyłam
Dziękuję za towarzystwo, nie palę 12 godzin. Ograniczałam palenie, jednak papierosy miałam w głowie i tak organizowała czas, żeby móc zapali. W pracy nie palę, przy córce też nie...ale np. włączyłem jej bajkę i jarałam na balkonie, zaczęłam naginać postanowienia....tzn. raz zapaliła na balkonie ok 3 miesięcy temu i już stało się to normą, nie umiem skontrolować tego. A Ty dlaczego ograniczasz? Jaka jest Twoja motywacja?

Gość skończyłam
Up

Gość gość
Ja nie pale 4 miesiace

Gość skończyłam
Zazdroszczę jednocześnie czując irytujący smak fajka na języku....Twoja metoda?

Gość skończyłam
Trzymam się, choć po obudzeniu miałam w głowie tylko papierosa...na szczęście nie miałam jak zapalić...inajważniejsze nie kupiłam nowej paczki, parafrazując AA : w tej chwili nie palę ;)

Witaj jeśli masz możliwość to wychodz na długie spacery dziecku dobrze to zrobi a ty nie będziesz tak myśleć o papierosach, ja rzuciłam z dnia na dzień dużo spaceruję i nie myślę o tym nawet nie przeszkadza mi dym palących ludzi chociaż takowe miejsca omijam nie lubię smrodu dymu. Jestem szczęśliwa lepiej się czuję i na pewno nie wrócę do nałogu, życzę wytrwałości pozdrawiam:)

Gość skończyłam
Witaj, gratuluję :). Pomysł ze spacerowaniem mi się podoba, córcia jest b energiczna i uwielbia chodzić, ja też. W pobliżu mamy las i park, rzekę . No i spacerowaniem chroni przed tyciem. Czuję się dziś dobrze, bo nie oszukuję swojego dziecka i siebie

Gość Judżinia
Mam takie pytanie: zastanawiałaś się nad spróbowaniem e-papierosa? Chodzi o to, że my, palacze, jesteśmy uzależnieni od nikotyny, to ze względu na to chce Ci się palić. E-p to nikotyna, glikol i aromaty, więc zaspokoisz głód nikogo nie trując. Później możesz zacząć obniżać ilość nikotyny w liquidach lub nawet z niej zrezygnować. Po co się (chociaż na początku) tak katować? Ja rozpoczęłam od e-papierosa One za jakieś 40 zł i było w porządku :)