Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba zakochalam sie w swoim szefie...co dalej

Polecane posty

Gość gość

Witam,jestem w totalnej kropce.na pocAtku jak go zobacztlam ok podobal mi sie ale nawrt przez mysl nie przeszlo mi ze moge byc choc odrobine w jego typie.mijaly miesiace ,coraz bardziej go poznaealam jak sie okazalo z tego co mowil jak powinna wygladac idealna kobieta to brakuje mi tylko zmienic kolor wlosow.co dalej...zaczac cos...czy milczec,,,

Gość gość
Manipulant -jak powinna wygladac kobieta? Tak jak chce! Potrzeba ci dowartosciowania? Zakochaj sie w nim i zobaczysz ze tego nie dostaniesz,bo on co najwyzej sam sie dowartosciowi toba,odbierze ci ostatnia resztke godnosci ,bo tacy to biora co chca .A sama mu sie podstawisz -farbujac wlosy.To bedzie sygnal dla niego ze rybka polknela haczyk

Gość gość
kobita powinna być naturalna :D a nie barbie

Gość gość
a żonaty jest? to pewnie wszystkie po kolei dyma, lepiej zapytaj koleżanki w pracy.

Gość gość
Nie,nie ma zony,ma dziewczyne ale nie ukrywa ze jest z nia w duEj mierze bo ma kase i ze bedziw mu wierna(:jest brzydka)

To już chyba sama odpowiedziałaś sobie na swoje pytanie :D Jest z laską bo jest bogata? :D skąd wiesz, że jak będzie z Tobą to potem nie znajdzie sobie lepszej, ładniejszej?