Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badabada

Co tak dziś PUSTO???

Polecane posty

Gość gość
Naprawdę?I niezależnie od innych rzeczy, cóż to za niesamowita, cudowna przygoda – ten dzisiejszy temat. :)Pomarańcze wsadzają piórka w swe zacne dóópy.Hej. 🖐️

Uprzedze Cię;) Przyjacielu, ciętą ripostą swe braki nadrabiasz, na tym oto forum niczym Niemęskie stworzenie, udowadniasz swą męskość .....daremnie. Tymi slowami pożegnam Cię miło, bo czas bez ciebie przyjemniejsza jest chwilą.

Pewna usiadz mi na twarzy a wszystkie piórka zgubisz i odlecisz w strone słońca...

Obawiam się Jacku, że nie zasluzyles. 😴 zresztą ledwie zaczęłam obrastac w piórka, a Ty już mu chcesz je strzepac:O

Gość gość
:D Najwidoczniej nie zasłużyłeś ani na doooopę ani na order:D

Gość gość
Czas umarł na czas. Ja umarłem na niemęskie stworzenie. Pewnaa obs/rała buty niebieskimi piórami z pomarańczą w tle.Nie ma jej. Się jest. Się jest się. Się jest Duch... 🖐️

Przypisujesz mi coś, co nie było i nie ma. Pokazujesz swój trolling- niby od niechcenia.:O Jesteś bez winy? że kamieniami marnymi na oślep ciskasz? Pamietaj nie ten mądry, co swą mądrość głosi, nie ten nieomylny co się w kłamstwach nosi. Czas na śmierć czasu i śmierć ulludy nadchodzi, boś przecież najmądrzejszy z najglupszych- dowodzi.

Gość gość
Ktoś się tutaj nie lubi..

Gość gość
Staraj się zawsze i wszędzie pomóc drugiemu człowiekowi, ale delikatnie nie nachalnie, nie brutalnie, bez butów.Więc to jedno, a drugie to: odnaleźć siebie i podać sobie samej rękę i uśmiechnąć się do siebie.🖐️