Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny boli mnie od 3dno brzuch jak na okres. Czasami mam lekkie klucie. Piersi bolaly jak na okres. Dzisiaj juz dzien okresu(narazoe nie mam go) ale co dziwne piesi przestaja bolec ale bola sutki. Zawsze w 2dzien okresu przestawaly bplec. Narazie nawet okresu nie mam a juz prawienie bola tylko sutki. Cxy ktoras tak miala w ciazy albo cos wie na ten trmat?

Gość gość
Prosze o pomoc

Gość gość
zrób test.

Gość gość
Dzisiaj jeszcxe nie bede robic bo moge jeszcze dzisiaj dostac okres. Pytam doswiadczonych kobiet ktore mialy podobna sytuacje. Ja wiem ze mam zrobic test. Test zakupiony ale zrobie go jutro jesli okresu nie dostane

Gość gość
seks bez zabezpieczenia = ciąża

Gość gość
Mysle ze jestes oc***owana to trza sie w czarcim zielu wykompac

Gość gość
A czy ty wiesz ze kazda ciaza jest inna i to o czym napisalas o niczym nie swiadczy? Poza tym nawet miesiaczka ci sie nie spoznia

Gość gość
Jezu wiem o tym ze o niczym nie swiadczy. Myslalam ze ktoras kobieta tak miala i wyszlo ze byla w ciazy. I wlasnie pytanie nie bylo skierowane do was,bo jedyne co mozecie powiedziec to 'seks bez zabespieczenia=ciaza' albo 'to o niczym nie swiadczy'. Jezeli nie macie pojecia lub nie macie doswiadczenia albo chcecie napisac cos glupiego to nie piszcie. Uwierzcie ,nie robi to na mnie wrazenia. Wciaz czekam na 'normalne odp':)

Gość gość
Zrób test i przestan zadawać idiotyczne pytania, bo wóżek tu nie ma , a i takich tematow na peczki i do znudzenia!

Gość gość
Nudne a jednak weszlas na tego typu temat?