Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko spod znaku lwa jakie jest

Polecane posty

Gość gość

Jakie sa wasze dzieci spod znaku lwa? to prawda, ze takie dzieci sa przebojowe, chetne do rywalizacji, ze chca zawsze grac pierwsze skrzypce??

Gość gość
Dokładnie tak! Mój synek taki właśnie jest. Ale czy to akurat kwestia tego, że jest spod znaku Lwa? ;)

Gość gość
nie wiem

Gość gość
Nie wiem jak dzieci ale mam dwie kolezanki spod tego znaku. Sa wyniosle , wiecznie chca byc komplementowane. Zeby to im bylo najlepiej. Lew lubi dwcydowac i brylowac w towarzystwie.

Gość gość
tak i często terroryzują rodziców, wiem bo jestem lwem i mam w rodzinie lwie dzieci :D

Gość gość
a rodzicami są surowymi bo mam rodziców lwy!

Gość gość
Będziesz miała przechlapane najpierw jak matka potem jako babka:D

Gość gość
ja jestem lwem, lwie dzieci sa ambitne, uparte,dumne,charakterne, daza do celu, sa tez bardzo uczuciowe, latwo je urazic.

Gość gość
znajoma ma corke Lwa, dzieciak ma 6 lat i jest przemadrzaly, chwali sie ze wszystko robi najlepiej, wszedzie chce byc pierwsza, rzadzic dziecmi w zabawach, nie jest zbyt lubiana ale fakt, ze ma charakterek i chce rzadzic.

Gość gość
Lwy jak sobie postanowią zbudować imperium to cegła po cegiełce będą znosić i układać, choć by miały to robić same! Całe życie trzymają się planu-jeśli go oczywiście mają. Jak wpoisz dziecku że warto być prezesem stacji telewizyjnej to prawdopodobnie jeśli ci uwierzy oczywiście kiedyś nim będzie:D

Gość gość
uparte i dominujące

Gość gość
moje malutkie lwiatko jest grzeczniutkie, śmiechutkie i spokojne

Gość gość
ja jestem spod znaku lwa. Z ta ambicja i uporem to na 1000% prawda bo ja od zawsze taka był;am . Sama mam syna spod znaku lwa i drugiego spod raka i sa super.

Gość gość
Ja jestem Lwem, zawsze bylam ambitna, ale nigdy na zasadzie "lepszej od innych"MOja ambicja bylo zdobywanie celow wyznaczonych sobie, dla siebie, nie dla innych. Nie cierpie rzadzic zespolem ludzi. Lubie prace niezalezne i samotne, no gora z jednym bliskim wspolpracownikiem. Nie cierpie sie uzerac z cudzymi nawykami i charakterami. Za to rodzina rzadze faktycznie, ale to tez na zasadzie naturalnego przywodztwa, a nie dyktatury. Jako dziecko bylam spokojna, zajeta swoimi sprawami, "niewidoczna",wcale nie lubilam ani biegac, ani sie ruszac, ani bron Boze przekrzykiwac i byc na pierwszym planie. Jednak jak juz musialam, to potrafilam przelamac i treme i wlasne ograniczenia.

Gość gość
Mam w rodzinie lwa i jest to najspokojniejsza osoba z rodziny zero konfliktowa, właściwie z wszystkim się zgadza, jak by nie miała swojego zdania, i trochę larwalna, choć mila i taka nie wadzi nikomu.

Gość gość
też mam lwa w rodzinie i podpisuje sie pod tym, co wczesniej: lew jest uparty, przez zycie sie rozpycha lokciami, zawsze zdobywa to, czego chce, wszystko potrafi zalatwic..

Gość gość
Mam corke lwa i to wszystko prawda co pisza dziewczyny,jest bardzo dominujaca,musi byc tak jak sobie postanowi,nie uznaje sprzeciwow no i zakazow,lubi rzadzic wszystkim i wszystkimi.Jednym slowem zycie z lwem nie jest proste ,a w polaczeniu z baranem to juz totalna masakra,baran to moja starsza corka :P nie polecam takiego zestawu hehehe

Gość gość
Jestem lwem i nie mogę się zgodzić z tym, co napisane wyżej. Jestem ambitna, ale nieśmiała i nigdy nie potrafiłam walczyć o swoje, zawsze w cieniu. Znam osobę urodzoną pod tym znakiem i jest zupełnie inna niż ja, bo mimo, że wychowywałyśmy się w podobnym środowisku, to miałyśmy inne rodziny i to one nas kształtowały. Nie wiem, jak można uważać, że od tego pod jakim znakiem urodzi się dziecko, zależy jakie będzie.

Gość gość
ryczące :)