Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Senor_Toledo

Kto z kim, kiedy, gdzie, po co i dlaczego?

Polecane posty

Tabasko jest facetem bez jednego jądra. Frida mieszka na Antarktydzie i spółkuje z pingwinami. Najszybszego nie stać na finlandię, żłopie zwykły bimber z Podlasia. Kusza ma męża Mariusza notariusza. Midsummer Eve pisze z odwykówki. Wadera jest gejem i mu nie staje. Mucha jest tak stara, że już się nie stara. Nowy w mieście to gimbaza, powtarza trzeci raz drugą klasę. A Toledo nie jest z Ciechocinka, tylko z Lichenia. O takich plotkach słyszałem, ktoś coś doda??

Gość gość
Wadera to V

Gość gość
Doda zrobila mi loda.

Aha, zapomniałem, że Brymitywny, BSG, Wilk, Najszybszy, Toledo, Jacek, Androgen, ZImny Drań i Cynik to jedna osoba podszywająca się pod gościa.

Gość gość
Keller często nocami, jak żona bawiła u kolegi, zakradał się do pokoju córeczek i jak już się upewnił że śpią, a zawsze był pewny, bo do kolacji dorzucał im hydroxyzyne na mocniejszy sen, wskazującym i środkowym palcem masował je po pitkach. Robił to naprzemiennie, raz jedną córcie, raz drugą, jednocześnie drugą ręką obcierał spoconą i czerwoną twarz, szepcząc sam do siebie "jestem taki podniecony..." Keller nie mógł dać niestety upustu samemu sobie, gdyż jego członek od pewnego czasu odmawiał mu posłuszeństwa. Keller wierzy w zabobony Aborygenów, że każde zdjęcie zabiera fragment duszy i po tym jak sfotografował swoje przyrodzenie dla Misi (kafeteryjna Kciukiem) i je wysłał do niej, z niewielkich rozmiarów członka uszła dusza i z samego mikro zrobił się flak, czyli mikroflak. Keller to kafeteriusz o nicku Młodsze Ciacho, udzielający się na topiku "Paląc ognisko w bieszczadzką noc", jest serdecznym przyjacielem Noxelii.

Gość gość
:-D:-DWadera, Cizia , Martha to jedna i ta sama osoba. Ich mężem był kiedyś Amstaff, który podał się hiberancji i wrocił do żywych jako młody Apollo. Mają małą córeczkę zwię się Sorella, chyba tak mówili ostatnio..Ale z wiarygodnego źródła wiem, że Sorella jest przy nadzieji i będzie miała dziecko ze Słonikiem z Naftą... Wszystko potwierdzone :-D:-D:-D

Gość gość
ja z nią, wtedy, tam, po to i bo tak!

Gość gość
Pewna to siostra bliźniaczka Sileny..Silena wyszła niedawno za mąż. Prawdopodobnie za Nierealnego.. Temu jej nie ma bo mają miesiąc miodowy. x Szfendacz zaginął w akcji. Tak się zapatrzył na kobiete że ta poraziła go. Zakochał się.. był zaklepać u Prymitywnego Samca date ślubu bo Prymitywny to ksiądz. Eve jest nauczycielką, Nowy bierze u niej korepetycje :-D Najszybszy pojechał na misję do Zambii bo to misjonasz :-D

hej senior, cos mi tu smierdzi wywiadem partyzanckim 😴 .. ciekawe skad info o antarktydzie. nikomu nie mowilam... chyba, ze te lajdackie pingwiny klepia o wszystkim na prawo i lewo :P ... musze je zamienic na biale niedzwiadki, skoro juz tu sie donioslo dokad mnie opatrznosc wysyla w delegacje ;) a ty gosciu, nie madrzyj sie za bardzo. chyba wiem kto jest moim mezem i z kim poczelalam synka kokainka :classic_cool: na wszelki wypadek zatrudnie dedektywa. jesli sie okaze, ze ten dziad uprawia lajdactwo podczas moich delegacji.... to.. ooooojjjj... moze sie to zle dla niego skonczyc 😴 jeszcze raz.. no nieeee.. qzwa.. zostalam erobabcia :O

A ja słyszałem CiZ, że jesteś córką Anny Grodzkiej, tylko nie wiem, czy Grodzka jest Twoją matką, czy ojcem?

senior, juz ty sie nie martw o moje pingwiny. koniec ze spolkowaniem .. jaskolki mialy racje ;) zdegraduje do roli wywiadowczej. uwazaj na rozporek.. bo dopiero moze sie niespodziewany odglos po miescie rozniesc :P

Gość gość
Bo to sa Pingwiny komandosi z Madagaskaru :D

Jaki odgłos? To właśnie mieszkaniec mego rozporka jest sprawcą wielu dziwnych dźwięków u innych osób płci przeciwnej :P

PSu co za plotki roznosisz ? Depresja nie z tęsknoty za trąbą Ale dobrze wiedzieć, że uciekinierzy tj. Słoniątko i Frida mają się dobrze 👄

wlasnie otrzymalam doniesienie :P ze pewna pani otworzyla zupelnie niechcacy twoj rozporek... a tam pustka wypuszczona na wolnosc zawolala niezbyt glosno "a'hoj" echem zabrzmialo po calym miescie i odbijajac sie od scian, oglosilo .... ojjjjjjjjjj :O :O :O wspolczuje.. to dla faceta musi byc jednak potezny cios :P xxx chcialam powiedziec ze zmieniono to co napisalam.. i nie zycze sobie takich numerow.. bo sie zezloszcze.. napisalam "a'hhoj" przez jedno h i tak powinno byc napisane 😠 co to za samowolki 😠 czy tu naprawde w zaden sposob nie mozna napisac " A'/H/O/J " :O

luizka 👄 jacy uciekinierzy??? :O... ja znikad nie uciekalam:O

luizka, no wporzo.. faktycznie.. dawno sie nie widzialysmy :) senior, ja tam nic nie wiem.. jak by co.. to pingwiny :P

Gość gość
Senor, jak mogłeś się tak wysypać? 😭 Najgodniejszy zaufania (tak słyszałam :classic_cool: ) i taki plotkarz! 😡 Jestem alkoholiczką, ale się leczę :D

psu, nie mow, ze taki prosty jestes i nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.... skoro znasz litery, o ktorych ja nie mam pojecia 😴 pingwiny pracuja w moim kontrwywiadzie, bo niestety do spolkowania sie nie nadawaly ;) z racji pelnionych obowiazkow moga siedziec w roznych dziwnych miejscach.. zajrzyj do wlasnego rozporka, aby potem zdziwienia nie bylo... i miejskiego echa jak u seniora :P :D

Gość gość
Prymitywny to Noweusz ;)