Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szymon jacy sa wasi synowie z tym imieniem?

Polecane posty

Gość gość

Wasi synowie czy siostrzency, dzieciaki znajomych? Czy imie ksztaltuje charakter?

Gość gość
sa debilami

Gość gość
Zamuleńcy, życiowe niezdary.

Gość gość
gó...wno prawda imię nie kształtuje charakteru-pokaz mi jakieś wiarygodne badania naukowe, które to potwierdza bo ja jakoś żadnych nie widziałam co to za różnica jaki jest ten Szymon, a jaki tamten?każde dziecko jest inne -każdy dorosły tez jest inny, a to że doszukujemy się podobieństw osób o tym samym imieniu to jedynie poglądy sprzed ery naszych dziadków, którzy wierzyli w takie pierdoły...

Gość gość
żydowskie imię...fuj

Gość gość
znam 3 1. taka ciapa życiowa 2. narkoman 3. niepełnosprawny

Gość lenor
Nie czytajcie głupich odpowiedzi i jak macie takie pisać to .. Myślicie że ktoś się tym przejmuje że tak napiszecie? pochwalcie się swoimi imionami to tez po oceniamy.. każdy ma imię takie jakie ma i po co komentować.. Mój syn ma tak na imię i jest grzecznym , wrażliwym, poukładanym chłopcem, nie agresywnym, bardzo lubianym przez dzieci ma 5 lat. Pozdrawiam.

a poza tym imię nie ma nic do rzeczy czy ktoś będzie debilem czy nie.. no ludzie..

Gość gość
Ja mam dobrego kolegę o tym imieniu i jest bardzo inteligentny, zdolny, z dużym poczuciem humoru. Zawszę można na niego liczyć. Także to wszystko zależy od człowieka a nie od imienia.

Gość gość
skąd wiesz czy dziecko nie będzie narkomanem skoro ma tylko 5 lat?

Gość gość
Znam jednego. Obecnie ma 19 lat i ...nieuk.nierób, leń do potęgi i tylko łapki wyciąga po nie swoje.

Gość gość
znam dwóch, jeden ma 7 lat i hest ok, oprócz tego ze jest rozpieszczony (jedynak) i wyje o byle co, drugi ma 3 lata i nadal robi w pampersa, bije inne dzieci i ledwie m owi, a mamusia sie zachwyca jaki on uroczy..

Gość gość
w m jak miłosc jest mały szymek i autorka daje dziecku tak na imie hehe ale durna jesteś żeby sciągać imie z tv...

Gość gość
tez miałam napisac ze zaraz będzie pełno szymków bo w m jak miłosc jest. tak samo jak lenka amelka