Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kupić paczek pieluszek 1 dla noworodków?

Polecane posty

Gość gość

Na razie kupiłam 2 nieduże paczki, to są takie dla dzieci 3-5kg. Pewnie to nie wystarczy...ile mam kupić tych jedynek?

do szpitala na pewno wystarczy :) nie kupowalabym na zapas pieluch,bo pozniej moga okazac sie za male wiec radze kupic kolejna paczke np.gdy bedziesz w polowie drugiej a wtedy to chyba bedzie rozmiar 2 :)

Gość gość
Trudno powiedzieć,wszystko zależy od tego jak duże będzie dziecko,jak szybko będzie przybierać na wadze. Moje pierwsze dziecko używało bardzo krótko jedynek (około tygodnia), drugie w ogóle. Trzecie 2 miesiące.

Gość gość
Właśnie, lepiej nie kupuj na zapas, mogą się zmarnować. Ewentualnie pozniej dokupisz. My zużyliśmy tych jedynek 2 czy 3 paczki.

Gość gość
mi wystawczyła 1 paczka i zaraz 2 - 3 paczki, i potem 3

Gość gość
Zależy jakie duże urodzi się dziecko, jak będzie przybierało na wadze. Mój syn urodził się z wagą 2800, a 1 (DADA) używaliśmy ok 9-10 tygodni !!! Pieluchy 2 (DADA) jakoś krótko ok 7-9 tygodni, później 3 (aczkolwiek 3 z Dady mógł używać o ok 2 miesiące dłużej niż 3 z pampersa, które dostał w prezencie.. po prostu ta 3 pampersowa, zielona jakaś mała jest). Na 4 nie pamiętam kiedy przeszliśmy.. najpierw Dady, później, gdy miał skończony rok to zielone Pampersy. Teraz ma skończone 2 lata, jest w trakcie odstawiania pieluch, tzn. w dzień raczej nie zakładam, na noc czy drzemkę tak. Rozmiar 4.

Gość gość
ja kupiłam 2 paczki pampers od 3 kg,ale musiałam doku[pic mniejsze bo córka wazyła 1900 i były za duze

Nie przewidzisz jakie dziecko urodzi się duże i jak szybko będzie przybierało na wadzę. Na Twoim miejscu poprzestalabym na tych dwóch paczkach. Najwyżej później dokupisz.

Gość gość
2 wystarcza.