Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sygnały zainteresowania plci przeciwnej

Polecane posty

Gość gość

Na waszym przykladzie. Jak zachowujecie sie nieswiadomie i swiadomie gdy ktos wam sie podoba? Napiszcie w miare przejrzyscie, podajac plec itp. Od siebie dodam, ze gdy spodoba mi się facet jestem troche bardziej uległa,miła widac po mnie bo zachowuje sie troche teatralnie

Gość gość
Patrzę na nią często i długo Uśmiecham się Patrzę jej w oczy Miły jestem I tyle.

Gość gość
a jesli facet jest mily dla wszystkich, dobrze wychowany to jak to odroznic ?

Gość gość
Ja zauważyłam taki fakt: U facetów <25 jest odruch ,, taksowania ,, kobiet jak klacz. Gapią się na cycki , potem na d**ę. Aż niezręcznie być w towarzystwie facetów. Ja to widzę i jest to krepujące. Patrzą się wnikliwiej niż kobiety( serio!) i obgadują. Latem , gdy jest ciepło i ubieramy się odpowiednio, czuje wzrok na swoim tyłku. ( Jestem szczupła, ale kształty mam ;) hehe) Mam 25 lat. ,, No, ma Pani czym oddychać :) ) Facetom tylko jedno w głowie, niestety.

Gość gość
Ok to ja wam opisze kilka takich ,,sygnalow''ktorych sie dopatrzylam i powiedzcie mi czy ktorys z panow jest zainteresowany i o czym moga swiadczyc te zachowania (moze ktorys np sie stresuje a ja sobie dopowiadam) pan A.: drapie sie po policzku, szyi co jakis czas, niby rozmawia ale wyglada to tak jakby sie kontrolował,usmiecha sie delikatnie dotyka mnie niesmialo w ramie,, jest mily, uczynny,flirtuje,aktywnie slucha pan B.: zero flirtu, ale dużo rozmów, aktywnie slucha ,sprzeczność ,,sygnałów'' lekki usmiech,uniesione brwi, oparte o stol rece blisko szczeki, gladzi sie po szczece, patrzy jak mysli ze nie widze na biust, nogi, brzuch, tylek, jest mily, dopytuje sie mnie jakie zachowania sa wg mnie meskie (w normalnej rozmowie, apropo czegos tam) jest mily,ale u niego to normalne bo to typ grzecznego chlopca. raz unika kontaktu, raz sie peszy, raz reaguje normalnie na kontakt fizyczny - jakies dotkniecie dloni itp

Gość gość
dzieki za odpowiedz :) u tego drugiego nic z tych rzeczy czyli zrenice ma normalne, wyprostowany chodzi caly czas,poprawia koszule jak zle lezy,to taki typ grzecznego , szarmanckiego chlopca ktory dba o wizerunek

Gość gość
i tak jak mowie on raz jest normalny, czyli nawet mamy jakis kontakt fizyczny chociaz chyba go to troche zawstydzilo ostatnio (gdy podeszlam do niego i bylo miedzy nami moze z 30cm)raz mnie trzyma na dystans,nie wiem o co chodzi. Mam 17 a on 20 lat

Gość gość
aaa i co jeszcze zauwazylam: naśladuje moje gesty, nie wszystkie ale większość, przykładowo automatycznie mam lekko rozchylone usta i on tak samo

Gość gość
A co sądzicie o patrzeniu na cala twarz kobiety, oczy , usta ,szyje?

Gość gość
a mozna jakos sprawdzic czy facet nie udaje ? bo nietrudno jest się wyuczyc mowy ciała:pjakis niekontrolowany odruch ??

Gość gość
no wlasnie a jesli on po mnie papuguje to" zainteresowanie"(ja nim nie jestem zainteresowana ale czasami tak sie zachowuje) to czym sie sugerowac? tym ze przylapalam go na gapieniu sie na biust itp ale on momentalnie odwraca wzrok i patrzy tylko wtedy gdy "nie widze"

Gość gość
gdyby byl zainteresoany to chyba dazylby do kontaktu fizycznego, a ostatnio sie tak jakby przestraszyl , na poczatku odskoczyl :p nie pasuje mi tu cos:(

Gość gość
up

Gość gość
Nie lubie gdy ktos na poczatku rozmowy mnie dotyka po ramieniu :p chyba ze baaaaardzo mi ten chlopak podoba sie wizualnie i z***biscie mi sie gada i gdybym byla po 2-3 piwkach to jeszcze bym przezyla :p ja mam ogolnie tak ze jak siedze to zakladam noge na noge i nia poruszam :p waze kazde slowo aby nie palnac glupoty :D uwielbiam sie droczyc ale do pewnego stopnia ;) czesto pale.., usmiecham sie staram sie byc czarujaca i tajemnicza ale jednoczesnie otwarta ;) i wstydze patrzyc sie w oczy zazwyczaj uciekam wzrokiem chyba ze panuje polmrok ;-)

Gość gość
No to ja tez prosze o interpretacje. Facet mily dla wszystkich, flirtuje ze wszystkimi, zartuje i droczy sie ze wszystkimi. Patrzy w oczy, na usta, przygryza warge, mowi komplementy, mowi ze mu sie podobam. Celowo mnie prowokuje mowiac rozne rzeczy z podtekstem. Podobam mu sie czy po prostu jest taki dla wszystkich, a ja jestem jedna z wielu na ktora nawet nie zwrocilby uwagi. chce byc mily?

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
rozumiem prolemy wyzej ale ten z 18:29 powala mnie na kolana :D glupia jestes czy udajesz.

Gość gość
Widocznie jestem glupia.. gdybym rozumiala to bym nie pytala. Jesli odpowiedz jest taka oczywista to powiedzcie mi bo ja jej nie znam

Gość gość
przeczytaj jeszcze raz co napisalas i bedziesz miala odpowiedz :D ja pier...

Gość gość
jak jakiś mi się podoba zaszywam się w domu i przez tydzień nie wychodzę chyba że wyższa konieczność :-)

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.