Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona to kłoda w łóżku!

Polecane posty

Gość gość

Położy się i czeka w bezruchu. Już mi się jej dyma nie chce a ta się ciągle dopomina... Potem położy się i leży.... Sugerowałem jej żeby była bardziej otwarta, aktywna ale to wszystko na nic. Założy starą koszule nocną i myśli że tym mnie zachęci. Chyba zostane otaku - przyszłym onanistą

Gość gość
O kurcze jak ja bym chciała zeby sie mój mąż połozyl w bezruchu i dał mi pole do popisu..... marzenie ścietej glowy :o

Gość gość
moja mnie zdradza. a seks wygląda tak: przychodzi, odwraca się i wkładam jej od tyłu,******* z 15 min, spuszczam się i w sumie nic nie mówiąc idzie pod prysznic.

Gość gość
Sam ją tego nauczyłeś...pewnie przychodzisz wyciągasz sprzęt i jedziesz przez 3 min spuszczasz się i idziesz spać a od niej wymagasz żeby była boginią seksu haha

Gość gość
tak tacy są super, miałam kiedyś znajomych ona była w łóżku jak kłoda bo on podczas seksu nie uznawał gry wstępnej wiec stwierdziła ze po co sie wysilać i się żaliła a on mówił o niej że jest kłoda i w ogóle nie zachęca go do seksu ale swoich wad nie widział

Gość gość
kup autorze karnet do burdelu i po sprawie a ona niech się buja

Gość gość
Stare ale smieszne :P

Gość było brać ukrainke
polki to w większości straszne kłody, było brać ukrainke to by ci pałe z połykiem co noc robiła, a tak masz

Gość gość
A facio kładzie się na kobiecie 3 min spuści się i myśli że jest bogiem seksu, oszukujcie się dalej :)

Gość gość
Podlej jej winka albo daj drineczka to zobaczysz jak z kłody robi się dzika klacz u mnie to działa na trzeźwo sztywno a podlana robi dobrą robotę nawet filmików chce

Gość gość
posuchaj kolegi alkocholu jej troszku daj i sie rozbudzi

Gość gość
Babka się rozkreci jak poczuje prawdziwą ekstaze. Z doświadczenia wiem, ze jak nie ma orgazmu przez kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt stosunków, to nawet bogini zmieni się w klode. Po co ma się dla niego starać, skoro facet i tak zawsze kończy, a ona prawie nigdy? Rada dla facetów - lepiej krótko, ale naprawdę porządnie i ostro, niż anemicznie przez pół godziny.

Gość gość
Mówię winko i do roboty ale najpierw peting palcunia i nie samym wackiem pchać bo kobity pochwowe orgazmy mają rzadko pomagac paluszkami po guziczku

Gość gość
Może jej nie jarasz albo ona taka wstydliwa jest

Gość gość
Nie lubi seksu proste jak ruch...

Gość Elazag
Panowie.. Szkoda Waszego życia na takie "damy".. 14 lat byłem z taką kobietą. Przez pewien czas myslalem, ze jest ok.. ale po paru latach zrozumiałem, że my nie uprawiamy seksu tylko to jest akt łaski ze strony żony.. leży na plecach rozklada nogi, żadnej aktywności, ruchu, zmiany, odgłosu.. nic. Cała inicjatywa po mojej stronie. Żona NIGDY nie zainicjowała seksu, kontaktu fizycznego. Przy próbach rozmowy zawsze mówiła - ja taka nie jestem. Przez lata żyłem w głębokiej frustrachi, ponieważ kochałem żonę, byładla mnie atrakcyjna i chciałem się z nią kochać. Myślalem, że jestem marnym kochankiem. Całe szczęście inne kobiety wyprowadzily mnie z tego błednego przekonania. Wyprowadziłem się i żyję spokojnie. Teraz to nie ja staram się o seks i to jest piękne. Po tylu latach po raz pierwszy czuję się mężczyzną o którego zabiegają kobiety.. szkoda Waszego zdrowia psychicznego Panowie...

Gość gość
U nas seks jest na wysokiej pozycji. W tygodniu przed spaniem często są jakieś igraszki, wcześnie rano szybki numerek, a w piątek jak wieczorem lądujemy w łóżku to w niedzielę wieczorem wyglądamy jak jaskiniowcy. Teraz już mamy łóżko na paletach bo wcześniej wszystkie poszły w drzazgi ;)