Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wychowawczyni komentująca wychowanie nasze dziecka

Polecane posty

Gość gość
W podstawowce pyskuje?Myslalam ze chodzi o gimnazjum.ale bachor rozpuszczon y.nie wpoilas jej podstawow ych zasad.Co ty kurna robisz w tym dom ü?

Gość gość
Dlaczego nie wzywali was jeszcze Do szkolY? Potrzebna wam solidna terapia.plus opiekun rodzinny.pani nauczycielko wielkie brawa dla pani.

Gość gość
dlaczego ty zyjesz dzieckiem zachowujesz sie jak matka narcystyczna 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
mam wnuczkę w 5 klasie , mądrą, ułożoną dziewczynkę, jak czytam, że twoja córka przedrzeżnia i droczy się z nauczycielką coraz śmielej, to stwierdziłam że twoja córka chodzi do szkoły specjalnej, normalne dziecko tak się nie zachowuje. Dziwię się, że dyrektorka jeszcze nic z tym nie zrobiła. Jestem ławnikiem w sądzie i takie dzieci dostają kuratora.

Gość gość
kiedys ta nauczycielka wzielaby linijke wp******ila konkretnie pozniej na gozine w kat i dziecko nabraloby szybko pokory beztresowe wychowanie i poprawnosc polityczna to cos co zgubi normalnych ludzi jak mozna nie bic dziecka jesli cos zlezrobi nie rozumiem tego nikt nie mowi o jakims katowaniu ale raz pasem to tylko na dobre wyjdzie

Gość gość
Kolejna wyhodowała bachora któremu wszystko wolno. Pyskuje w podstawówce to co dopiero będzie później robić?kosze na głowy nauczycielom zakładać bo och ona taka niesforna. Weź kobieto ośmieszasz się. Lepiej zacznij wychowywać córkę bo potem nic już nie pomoże.

Gość gość
teraz przedrzeżnia nauczycielkę, a niedługo zacznie ciebie i co wtedy zrobisz? będziesz pytać o radę?

Gość gość
Autorko prosze podac adres szkoly to dobry temat Do tvn uwaga o bezstresowym wychowaniu.

Wy, to jak zwykle z deszczu pod rynnę. albo nauczycielka nienormalna, albo dziecko do zatłuczenia. Po pierwsze- jaką karę ponosi dziecko za takie zachowanie w szkole? Jeśli tak robi, to ewidentnie nie wychowujecie córki tak jak należy i przypuszczam że problemy były wcześniej ale je zlekceważyliście. Po drugie- rzeczywiście nauczycielka nie powinna w ogóle wykazywać jakiejkolwiek aprobaty dla kar cielesnych wychowanków. Ale być może wie, że nie ma co straszyć rozmową z rodzicami, skoro i tak rodzice ją oleją i dzieci będą robić swoje...

Tyle razy na forum było poruszane już, że coś takiego jak "BEZSTRESOWE WYCHOWANIE" nie istnieje, że nie ma sensu się nabijać. Jakoś rozsądni z tego forum potrafią do każdego tematu podejść logicznie. Ani bicie, ani pobłażanie nie jest dobre i to już dawno zostało ustalone. więc nie ma sensu głupot pisać.

Gość gość
Autorko, masz nasrane w tym pustym łbie.

Gość gość
Ten świat schodzi naprawdę na psy. Wychowałaś jakiegoś pustaka i każesz się męczyć obcej osobie. Za moich czasów tak dostałabym liniką a jakby rodzice zauważyliby czerwone ręce to miałbym poprawkę. Wtedy był ład i porządek. Zresztą nauczyciel był autorytetem, bo żeby zrobić studia trzeba było coś sobą reprezentować. Dziś w każdej większej WSI są wyższe uczelnie, słoma z butów wychodzi ważne, że po studiach a dziecko "najmądrzejsze" ciekawe co będzie wyprawiała w gimnazjum o liceum nie wspomnę.

Gość gość
A wiecie co jest w tym najśmieszniejsze? Bronimy dzieci przed wszelkim złem, przed każdą przykrością... A później pójdzie taka dziewczynka do pracy, szef ją potraktuje w przykry sposób nie raz i będzie zdziwienie i będzie ból. Taka jest prawda, że nauczyciel nadal może wiecej niż uczeń. Być może nie wprost, może po cichu ta nauczycielka odegra się na Twojej córce autorko.

Gość gość
Powinni twojej rodzinie kuratora przydzielić i do psychologa posłać.

Gość gość
Myślę, że nie powinna tak komentować :) Ale, pomijając to, skupiłabym się przede wszystkim na tym co wywołuje takie komentarze - czyli na złym zachowaniu dziecka.

Gość gość
Ja uważam, że zachowanie tej kobiety jest bardzo nieodpowiednie..nie powinna tak zachowywać się w stosunku do dziecka, tylko spróbować sobie jakoś z nim poradzić inaczej, a nie tak w sumie oczerniać przy wszystkich dzieciach. Może zastanów się nad zmianą szkoły? Moje dziecko też nie należało do najgrzeczniejszych, ale nauczycielki ze szkoły www.szkolapromyk.szczecin.pl potrafią się nim zająć, relacje moja córka-nauczycielki wyglądają bardzo dobrze, ja myślę, że to kwestia właściwego podejścia nauczycieli do dzieci w szkole, a w tej, do której chodzi moje dziecko nie mają z tym żadnych problemów. W ogóle polecam tę szkołę, moje dziecko uwielbia do niej chodzić, uczą tam dzieci w ciekawy sposób, mają do wyboru masę atrakcji, a przy tym poziom nauczania jest wysoki, no i czesne w uczciwych cenach.