Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagleglodnygrubas

Wspólne odchudzanie? :)

Polecane posty

Gość ciagleglodnygrubas

Jest mnóstwo wątków o odchudzaniu ale wszystkie nieaktywne :( a w grupie raźniej więc pomyślałam o założeniu nowego tematu. Więc kto chętny na wspólne odchudzanie? Może na początek przedstawmy się, podajmy wagę, wymiary i krótki opis diety. Mam nadzieję, że ktoś się tu znajdzie :) Mam na imię Natalia 22l. Odchudzam się od 26 maja 2014 więc już prawie rok. Ogólnie schudłam już trochę ale jeszcze do celu zostało sporo. Na dzisiaj: Wzrost 170cm Waga 66.4kg Udo 54cm Talia 76cm Oponka 94cm Zaczynałam w maju: Waga 92.3kg Udo 64cm Talia 94cm Oponka 113cm Jak widac kiepsko mi idzie i za żadne skarby nie umiem się pozbyć oponki na brzuchu. Mój plan co do diety i aktywności.: dieta 1300kcal ćwiczenia 5x 1h w tygodniu Ćwiczyłam wcześniej byle co a teraz od dwóch tygodni: skakanka, tiffany boczki tiffany abs skrętoskłony skręty tułowia przysiady nożyce czasem do tego: rowerek stacjonarny mel b cardio Jak to wygląda u was?

Gość gość
No gratulacje super spadek tak 3maj a co do ćwiczeń polecam fitness blender można sie wypocić choć nie są strasznie trudne i duży wybór przejrzyj sobie może ci pomoże. Musisz napinać mięśnie brzucha podczas ćwiczeń najlepiej nauczyć się tego na plank'ach (różnego rodzaju deski)

Gość gość
Ładnie schudłaś ale;) Wg mnie za mało jesz, zepsułaś sobie metabolizm; 1300 kcal przy tylu ćwiczeniach top strasznie mało. Chudłaś na głodówce, ale teraz twój organizm już nie daje rady, jest wygłodzony i wszystko, co zjadasz odkłada. Powinnaś stopniowo zwięklaszać ilość kalorii (np. po 100 tygodniowo) przynajmniej do poziomu PPM (podstawowej przemiany materii)

Gość gość
Jak to "wszystkie wątki nieaktywne" - ślepa jesteś, czy jak?

Gość gość
Jezeli robiłas dietę i cwiczenia, a oponka jest nadal to najskutecznijsze będą zabiegi liposukcji ultradźwiękowej połączone z masażem w podciśnieniu. Miałam robione takie zabiegi, a dziękim nim w ciągu miesiąca oponka zmniejszyła się o 10 cm.

po cizy to niestety ale moim zdaniem trzeba pocwiczyc i to im szybciej tym lepiej...poza tym mozesz sobie pomoc z suplementem diety,ja polecam www.actislim.pl.jest to nowosc i jest faktyczmie fajne,poczytajcie sobie.