DorotaArtic 0 Napisano Marzec 12, 2015 Wczoraj przeżyłam swój pierwszy raz, było to w dni niepłodne, dzień po zakończeniu okresu. Na samym początku nie założyliśmy gumki, ale parę chwil po przebiciu błony. Partner wykonał dosłownie kilka ruchów wewnątrz, zaraz po tym nałożyliśmy prezerwatywę. Mój chłopak nawet nie doszedł w środku tylko w całkiem innym miejscu, na zewnątrz i to po dość długim czasie. Wiem, że ryzyko jest raczej znikome i że powinniśmy od razu założyć gumkę, jednak wyszło jak wyszło i prosiłabym bardzo o jakiś komentarz, jakie są szanse na ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2015 Żadne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2015 Nie ma 100% antykoncepcji.Młode dziewczyny w czasie pierwszego razu podatne są bardzo na ciąże.Organizm jest wypoczęty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2015 Nie ma takiej możliwości, skoro były to dni niepłodne. Lepiej jest jednak wyznaczać je po objawach np mikroskopem owulacyjnym, a nie wyliczac, bo owulacja może się przesunąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach