Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabilbym smiecia

Apel do gejostwa i innych osob chorych.

Polecane posty

Gość zabilbym smiecia

Mam 42 lata, zone i 20 letniego syna pare dni temu bedac z nim na zakupach, poszedlem do kolport po doladowanie. Syn czekal pod kioskiem i wychodzac zobaczylem katem oka goscia, siedzacego na lawce - niby nic, dopoki ten smiec bezwstydnie w bialy dzien nie mial swojej lapy w majtach i trzepal sobie na NASZ widok. dostalem takiego szalu, ze jakbym mial cokolwiek w dloni to uzylbym, zeby zabic. okladalem go dluzsza chwile, gdyby nie odciagnal mnie syn to pewnie juz bym wyrok za zabojstwo mial a tak - od 5 dni ten śmiec lezy w spiaczce w szpitalu, uszkodzenie mozgu, narzadow wew. (watroba glownie), zlamania itp. i co wam chce przekazac? pisze to ze spokojem, oczekujac smierci tego smiecia w szpitalu, popijajac ostatnie piwko. pedale - miej sie na bacznosci. normalni ludzie was unicestwia. gincie ;] WARTO BYŁO. ZROBIŁBYM TO JESZCZE RAZ, TYLKO Z CZYMS CZYM MOGLBYM ZABIC.

Gość gość
polec F16

Gość gość
twoj syn napewno jest skrytym gejem.

Gość gość
skad wiesz prymitywie ze to byl gej?Moze tez mial 42 lata, zone i 20 letniego syna, i tez chory na umysle, zona z takim nie chciala wiec musial zaspokajac sie sam. tak a propo, policzylam ze z pewnoscia dziecko ci sie przytrafilo w wieku 21 lat (42-20-9 miesiecy) i z tego powodu slub, bo zaden 21 letni dzieciak nie idzie do oltarza z pragnieniem zalozenia rodziny i splodzenia licznego potomstwa, wiec chyba sytuacja zmusila.wcale nie jetes taki idealny jak ci sie wydaje

Gość gość
Ten w szpitalu to wilk może?

Gość gośćula
to wy tam w aresztach macie neta ?

Gość zabilbym smiecia
Po czym masturbowalem sie analnie moim dildo, az do pekniecia o***tu i utraty przytomnosci. Gdy sie ocknolem lezalem w parku na lawce, bylo ciemno. Poczulem jak ktos mnie posowa w o***t, bardzo mi sie to podobalo, zauwazylem ze byl to moj syn. Bylo z nim kilku kolegow, ktorzy robili to ze mna na zmiane. Gdy skonczyli pojechalismy do szpitala, zeby przeprosic tamtego goscia. W ramach przeprosin obciaglem mu. Nadstawilem tez tylka ordynarnie ordynatorowi, zeby sie zaopiekowal tym gosciem.

Gość gość
Gdyby tak ordynator jeszcze do mózgu czopki mógł Ci wpuścić.NFZ byłby boski. 🖐️

Gość zabilbym smiecia
Zapakowal mi czopa od tylu ;)

Gość gość
oh ty ogierku, podniecają mnie twoje opowieści, oj co z tego ze zmyślone, ja lubię panów z dużą fantazja, nie wstydź się, daj link do twojego konta na fellow.pl, ujarzmię cię moim lassem, dzikusie :*